Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan lehetne a szomszédok...

Hogyan lehetne a szomszédok kutyáinak állandó csaholását csökkenteni, vagy elviselni? Ez csak engem zavar, vagy mást is, és mindenki kussol?

Figyelt kérdés
Pestről kiköltöztünk egy kulturáltabb kisvárosba, ahol jó levegőt és csendet reméltünk. A dunai levegő kiváló, de a kutyák megőrjítenek!

2014. ápr. 15. 13:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%

"Megteheted, hogy birtokháborításért feljelented a szomszédot"

Akkor én pl feljelenthetném a repülőtársaságokat a nagy gépek hangjai miatt birtokháborításért?

Ekkora baromságot írni!!!

2014. ápr. 15. 14:44
 12/14 A kérdező kommentje:
Igazából jóban vagyunk mindenkivel, tök normális emberek. A jó szomszédság pedig nagy érték. Próbálom átállítani az érzékszerveimet egy másik világra. Az érdekesség kedvéért azt még el kell mondanom, hogy Németországban, ahol 12 évet éltem és dolgoztam, este 22.00 és reggel 8.00 között semmivel nem szabad hangoskodni. Ha valaki kutyát akar tartani, semmi akadálya, de éjszakára be kell zárnia, hogy más ne hallja az ugatását. A szomszédok még azért is szóltak, hogy a kocsim riasztója a ki-bekapcsoláskor pittyent egyet. Mit tehettem , kikapcsoltam. De hát az megint egy másik kultúra. (Egyébként abban is lehet élni!)
2014. ápr. 15. 22:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Érdekes amit mondasz, mert szerintem ez abszolute egyénfüggő.

Én is utálom az erős zajokat, viszont a kutyaugatás nem igazán zavar, - nyilván nem arról van szó, ha valahol szakmányban nyomja az eb éjjel-nappal - igaz nem kertesben élek.

Viszont rühellem a motort - a kutyám is megugatja de ezért soha nem szoktam rászólni:) - a metró zaját sem bírom megszokni, (42 éves vagyok) illetve az óbégatós hangon beszélő emberek is zavarnak.

Sajnos neked kell edzened magad ezekhez a kertes övezetben hétköznapinak tűnő dolgokhoz, mert az egyéni érzékenységet senki nem tolerálja.

2014. ápr. 16. 10:21
 14/14 anonim ***** válasza:
persz majd kikotetnem a riasztot mert pittyeg, lamo...
2014. ápr. 16. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!