Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kaukázusi megbolondulhat?

A kaukázusi megbolondulhat?

Figyelt kérdés

azt hallottam hogy a kaukázusi öregkorára megbolondulhat, és akár a gazdáját is megtámadhatja. Ez igaz?

nekem is az van azért kérdezem.

2009. dec. 21. 14:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

utsónak igaza van. az enyém ha csúnyán nézek rá hasra vágja magát lapít és csa a szemeivel néz fel hogy bocsi:-) imádnivaló. pedig én vok40kg , nő. a kutya 85 és kan, szóval én erővel nemtudnám megfogni de soha nincs gond be nem enged senkit viszont ha ott vok bárki megsimogathatja... nevelés és hozzáértés kérdése

sztem nem nagymamának és nagypapának való fajta minden bántás nélkül

2009. dec. 21. 15:20
 12/14 anonim ***** válasza:
69%
14:55re hallgass. Bolond kutya nincs, csak dilettáns gazda. Ugye nem a számítógéped a hülye, ha vírust töltesz le rá? A kau- hoz mint minden örző-védőhöz hozzáértő , tapasztalt , gazda kell. az nem yorki. Arra tökéletes amire kitenyésztették. Ugye a szöget sem fogóval vered be. Döntsd el mit vársz a kutyától mielőtt fajtát választasz.
2009. dec. 21. 15:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

14:55-ös vagyok. És hozzátenném még, hogy nő vagyok, 47kg, kis nyuszifülem meg 60kg, és első kutyám. Éveken keresztül bántották, éheztették, nem volt semmi mozgástere.

Ha az ember ért a kutyákhoz, és tudja, mit vállal azzal, hogy egy kaut vesz magához, akkor minden rendben lesz.

Sok olvasás, tanulás, szakértelem kell hozzá.

Nem megfelelő kezekben minden kutya ugyanúgy nagyon veszélyes tud lenni.

2009. dec. 21. 17:43
 14/14 anonim válasza:
imádnivaló és szeretetreméltó kutyák, nagyon jó házőrzők!!! nekünk volt 4 most már csak 2 de i-mád-ni-va-ló-ak:)!!! főleg a kölykök:)) ha kiskorában elég szeretetet kap,törődnek vele és játszanak,akkor öreg korára hűséges lesz hozzád! kizárt dolog hogy megtámadjon!ha megbolondul az azért lehet mert láncra van kötve,amit nem szabaad!
2011. jún. 22. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!