Milyen fajtát ajánlotok?
A nagy mozgásigény igen relatív. A séta mennyiségét pedig minden fajtánál idősebb korára te tudod meghatározni, ha következetes vagy. Én azt mondanám, vegy egy Beagle-t, kedves, okos, könnyen nevelhető, ráadásul apportírozni is szeret, így nem neked kell rohangálni vele, hogy meglegyen a szükséges napi mozgása.
Szerintem menj el egy megbízható, jó menhelyre, és fogadj örökbe egy kutyát. Ha jó helyre mész, akkor tudnak segíteni, hogy olyan kutyust kapj, amilyet szeretnél, és aki boldog lesz veled. A menhelyi kutyánál nincs hálásabb, tapasztalatból mondom! :)
Nem tudom, hol laksz, de Budapesten a Noé Állatotthon Alapítványról csak jókat mondhatok. A honlapjuk: [link]
Sok sikert és örömöt a kutyás élethez! :)
L/22
A beagle mióta elsőgazdás kutya?!
Magyar vizsla, mudi, dalmata.... hirtelen ennyi jutott eszembe, de majd még írok. www.olcsokutya.uw.hu itt vannak fajtaleírások!
Utolsó!
Szerinted nem lehet első kutyus a beagle?
Ennyi erővel a dalmata sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!