BARFfal lennének kérdéseim!?
-A tojás meg kell főzni és úgy kell odaadni vagy csak nyersen?
-És a héját össze lehet törni és úgy oda lehet adni?
-Vannak olyan párosítások amik kiütik egymást pl: ha rakok bele egy kis mézet akkor olajat nem lehet?
- Milyen olajokat lehet adni?
- Olvastam hogy a gyümölcsöt össze kell turmixolni mert csak úgy ér valamit de ha pl 2x2 centiméterre vágom úgy is jó?
Kicsit sok a kérdés:D
"A tojás meg kell főzni és úgy kell odaadni vagy csak nyersen?
-És a héját össze lehet törni és úgy oda lehet adni? "
Mi nyersen adjuk oda és apróra konkrétan porrá törjük a héját és bele szórjuk a kajába,de nem az egész héjat csak kb egy kávés kanálnyit (kistestű kutyáink vannak)
"Vannak olyan párosítások amik kiütik egymást pl: ha rakok bele egy kis mézet akkor olajat nem lehet?"
Húú na ezt nem tudom :D
" Milyen olajokat lehet adni? "
Hal olaj, csukamáj olaj meg van még pár amit lehet. (én ritkán extra szűz oliva olajat szoktam,nem sokat)
"Olvastam hogy a gyümölcsöt össze kell turmixolni mert csak úgy ér valamit de ha pl 2x2 centiméterre vágom úgy is jó? "
Én le reszelem és úgy kapják. Turmixolnám,ha lenne turmixunk.Minél apróbb annál jobb,mert a kutya nem tudja úgy megemészteni a rostokat azért kell turmixolni.
De ajánlom ezt a csopit. BARFról minden benne van
A tojást én nyersen, egészben adom a kutyáimnak. Van, hogy megeszik a héját, van, hogy nem.
Én, mikor még BARF-oztam, mindent egyszerre nyomtam bele, tehát a mézzel együtt ment olaj, meg ecet is, amikor ilyet is adtam.
Olaj: a legjobb a halolaj (lazac).
A gyümölcsöt turmixolni kell. Még így se hasznosul belőle sok (enyémek akkorát kakáltak tőle, mint egy ember xD), de legalább nem megy át a kutyán egészben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!