Bichon frise pici fehér kutyussal kapcsolatban lennének kérdéseim!? (lent)
mennyire puha a szőre?
mennyire játékos?
mennyibe kerül egy ilyen kb.?
lécci segítsetek!!!
Mennyire puha?
Mennyire játékos?
Nem mindegy, hogy mennyire puha? A plüsskutya a legpuhább...
Játékosnak minden kutya játékos.
Az árra meg rákeresel a neten
Nekem speciel fontos, hogy puha vagy sem, mert minél durvább egy kutya szőre én annál inkább kiütéses leszek tőle, és viszketek, tüsszögök.
A Bichon-oknak nagyon puha a szőre, ha rendesen ápolva van. Nekem is Bichonom van. Nagyon játékos, de nincs nagy mozgásigénye. Nem tudom, hogy mennyibe kerül, mert a szüleim egy barátja Bichon tenyésztő (igazi, nem szaporító) és én ingyen kaptam egy kiskutyát tőlük. Szívesen segítek bármiben, ha kérdésed lenne.
mennyire puha a szőre?
az extraszőrűeknek nagyon, viszont jó sok is :)
mennyire játékos?
a mini bichonok nagyon és bújósak is, a normálok is játékosak, de ők kevésbé, mint a minik
mennyibe kerül egy ilyen kb.?
50ezertől kezdődik
21:19-nek üzenem! NINCS MINI BICHON! 100.000ft-tól kezdődnek!
______
Ha jól gondozod a szőrét akkor puhább mint egy új párna. :) Nagyon kis játékosak. Igazi kis bohócok. Bár a mozgásigénye tényleg nem túl nagy. És az utolsó, amint már írtam az előbb 100.000ft-tól kezdődnek. Az alatt szaporítótól tudsz venni. De a szaporítótól vett kutyák 80%-a örökletes betegségben szenved (ami kb. 2 éves kora után jön ki, de lehet hogy később/előbb.) vagy nem fajtatiszta. Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!