Valaki fogadott már be erősebb fajtákat menhelyről? Sok a követelmény?
Majd a közeljövőben szeretnék örökbe fogadni egy Staffordshire terriert vagy Staffi keveréket.
Azt tudom,hogy erősebb fajtáknál sokkal körültekintőbbek,hogy kinek adják.
Nekem második kutya lenne és valószínű albérletben fogok lakni akkor amikor lesz lehetőségem örökbe fogadni egy árvát.
Kutyasuliba eljárnék vele,biztosítanám neki a kellő mozgást is meg minden :)
Hát ez kicsit messze van még a fajtaismerettől. Én amondó vagyok menj el önkéntesnek amíg nem tudod elhozni, mindenképpen jobb esélyekkel fogsz indulni ha már ismernek.
Ha veszel akkor csak tenyésztőtől aki garanciát ad a kutyákra, és csak szűrt, tenyészszemlés kutyáktól hoz le almot.
Olvasgattam a neten,tenyésztők oldalát is olvastam.
Tudom,hogy határozott gazdi kell nekik.Következetes nevelés(mint minden kutyánál).Nagy mozgásigényűek(de persze ezt is egyede válogatja).
Én amit 100% tudnék biztosítani napi 3x-i séta amiből az egyik elengedős,játszós,más ebekkel rohangálhat.Hétvégente kutyasuli.A frisbee-t (ha apportos) akkor kipróbálnám vele,hobbi szinten.
Tapasztalatom konkrétan erősebb fajtákkal nem volt.De második kutyám lenne. És nyílván nem egy egy domináns,pörgős staffit hoznék ki.Hanem egy nyugodtabbat,meg a menhelyen úgy is szűrik a gazdi jelölteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!