Szerintetek meddig áll el a házi készítésű kutyatáp?
Kutyámnak kezdtem el csinálni másfél hónapja, nagyon figyeltem az összetevőkre , minőségi alap anyagból csinálom csak ugye semmi színezéket,tartósítószert nem használok. Kéthetente készítem neki jelenleg.
Össze tévőket pontosan nem mondom el ez legyen az én titkom, de mint mindenki tudja hús,zöldség,gyümölcs is van benn .
Az lenne a kérdésem valaki nem olvasott ilyesmiről, hogy meddig lehet tárolni vagy esetleg valami hasznos tanáccsal el tudna látni ?
Ja és ne jöjjetek a bolti tápokkal néha szoktam venni,de amióta ezt adom nekik amit én csinálok nagyon szépen fejlődnek,szőrzetük is szép, székletük is jó... Szóval inkább megcsinálom én nekik és tudom mit raktam bele...
és ez egy havi adag? hát az elég húzós sajnos:S gratulálok a kitartásodhoz, remélem működni fog:)
milyen kutyusok?
Annyit hozzáteszek,hogy szét terítve hagyd kihűlni.
Én kutya kekszet csinálok neki,de az elsőt jól elb.sztam,kiöntöttem egy tálba a megsütött kekszeket és hagytam úgy hűlni.2 nap múlva az alja már tiszta penész volt.Azóta szét terítve hagyom kihűlni és most már 2. hete teljesen jó állapotban van.
Amstaffom van ,tesómnak bullterrier apunak meg argentin dogja :) ők hárman élnek nálunk egy udvarba. Muszáj a kajájukra nagyon figyelni csak időhiány miatt főzni nem tudunk nekik, munka,sport és a velük való séta gyakorlás elveszi minden időnket a főzéstől. Bolti tápoknak meg nem vagyok a híve ,de néha szoktak kapni .
Okés megfogadom a tanácsod !
Nem vagyok híve a nyers etetésnek. Így is elég nehéz evvel a három kannal, mármint az etetés.
Argentin dog ő prémium tápot eszik, ő már túl van egy kiállításon és tenyészszemlén .
Amstafom meg a bullterrier is átállt erre a házi készítésű dologra,de,ha nem válik be akkor sincs gond akkor marad a régi etetése. Nekik muszáj a legjobb kaja amstaffomnak is megvan a tenyészszemléje és kiállítási eredménye is van most meg súlyhúzásra fogunk rá állni. Bulterriert meg a tesóm most viszi majd kiállításra,tenyészszemlére szóval jó formába kell neki is lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!