SpiderWeb kérdése:
Mennyi tápot adjak enni és hányszor egy 8 hetes magyar vizsla kiskutyának?
Figyelt kérdés
Hozzám került egy 8 hetes magyar vizsla kiskutya. Szeretném tudni, hogy mennyi tápot kellene adni neki enni és hányszor egy nap?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2014. ápr. 6. 10:18
1/4 anonim válasza:
Hát azt, hogy mennyit, a táptól függ, hogy annak mi az adagolása. Mivel eteted?
8 hetes kölyköt még napi négyszer kell etetni.
2/4 anonim válasza:
Amit a tenyésztő adott neki, meg akkor kérdezd mennyit.
3/4 A kérdező kommentje:
Szepi Juniort vettem neki. Nem tudom ez mennyire jó-e neki, azt se tudom mennyit kéne adni belőle pontosan.
Ez a leírása a neten:
Összetétele:
Iparilag feldolgozott növényi és állati eredetű takarmányok takarmány-kiegészítő anyagok, takarmány-adalékanyagok, komplett vitamin-és mikroelempremix.
Beltartalma:
Szárazanyag
89,80 %
Nyersfehérje
30,00 %
Nyerszsír
12,00 %
Nyersrost
1,30 %
Ca
2,10 %
P
1,30 %
Na
0,20 %
A vitamin
4020 NE
D3 vitamin
400 NE
E vitamin
25 mg/kg
2014. ápr. 7. 19:10
4/4 anonim válasza:
szia! nekem is van 2 magyar vizslam. en mikor kicsik voltak napi 3-szor adtam nekik enni. azt most senki nem fogja megmondani neked,hogy egy alkalommal hány gramm kajat kell neki adni ,de kb.10- 15 evokanalnyi mennyisegu kajat adj neki,aztan meglatod. remelem tudtam segiteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!