Lőtt seb van a kutyámon mit tegyek? Meggyógyul magától vagy műteni kell? Ha műteni annak mennyi a költsége kb:
Ez most komoly? Vigyed azonnal,mit érdekel az téged,hogy mennyibe kerül?
Hm..hogy került az oda,gondolom nem magától! Ilyen felelőtlen emberektől elvenném az összes állatot!
Azonnal vigyed az állatorvoshoz! Nem vicc!
Most csak gondolj bele...
Téged mondjuk az utcán meglőnek. Tegyük fel, hogy szerencsés vagy és a golyó nem ér fontosabb szervet, tehát mozogni, létezni tudsz. Elmész dokihoz? Te nyilván elmész, mivel a jelenlegi helyzet szerint téged sürgősségi esetként és valószínűleg ingyen fognak ellátni.
Na most ha a kutyádat lövik meg és neadjisten nem ér létfontosságú szervet, akkor még egy darabig viszonylag jól elvan. Aztán majd nézegethetsz magadon körbe-körbe ha egyszercsak elpusztul.
Amúgy hogy lőtték meg? Biztosan lőtt seb?
Minden esetre tényleg vidd orvoshoz, nagyobb klinikákon van részletfizetés ha drága lenne.
1) vidd orvoshoz! vetess látleletet!
2) tegyél feljelentést!
Igen csak nem biztos hogy ki tudom fizetni mivel nem vagyok olyan jó anyagi helyzetben..
És ha feljelentem akkormit érek vele? azt hogy elmegy egy csomó pénzem és azt nem tudom hogy ki volt a tettes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!