Merrefelé laktok? Hátha valaki tud ajánlani megbízható állatorvost:)
Egyébként első alkalommal féreghajtó, oltás, chip. A továbbiakat az állatorvos elmondja :)
2013. jan. 27. 18:41
2/9 anonim válasza:
A doki mindent elmond, az első oltásra + chipre elég lesz a tizes. A bolhaírtó nyakörv elég szagos tud lenni, ha esetleg lakásban van a kutyus, a csepegtetős (nyakra) szert ajánlom (nekünk bevált a Frontline). Féreghajtót is doki ad, eleinte többször kell, majd 3 havonta. Amint a doki engedélyt ad vidd minél többször kutyák közé, had szocializálódjon. Ha van a közelben ovi oda is elviheted, nagyon jól érzik magukat a kutyák és a gazdik is. Sok sikert a kutyushoz :)
2013. jan. 27. 18:43
3/9 anonim válasza:
Először féreghajtót kapjon, én csak az első féreghajtás után minimum 1 héttel adatnék neki oltást, mivel ha férges esetleg, nem tud rendes hatást kifejteni. Mivel ő már 3 hónapos elmúlt, elég lesz neki 1 monovalens parvó és 2 kombinált oltás, plusz ugye a veszettség ellenik. A chipet megkaphatja már az első alkalommal.
Itt található egy ajánlott oltási sor, valószínű, hogy ezt csinálja végig veletek az állatorvos. Az árak állatorvostól függőek, olyan 5 ezer forint körül kéne mozogniuk.
Féreghajtót is az állatorvostól kérj, az kis tétel az oltások mellett.
A 10e forint reális szerintem.
2013. jan. 27. 18:48
5/9 A kérdező kommentje:
A kiskutya kertben lesz, ahonnan hoztuk ott is a szabadban volt.
Nagyon köszi a gyors válaszokat. Írány a doki! :)
2013. jan. 27. 18:58
6/9 anonim válasza:
12 hetesen azért ne tegyétek ki azonnal a kertbe. Legyen a közeletekben és bent!
2013. jan. 28. 09:44
7/9 anonim válasza:
Nekünk 7 000.- Ft volt(ak) az oltás(ok) meg a csip.
2013. febr. 6. 21:13
8/9 anonim válasza:
Szia! Előszöris, sok türelmet a kiskutyához :)
Másodszor, ajánlom figyelmedbe Victoria Stilwell-A póráz két végén-Amitől a kutya tökéletes eb című könyvet, amit beszerezhetsz a jaffa.hu-ról, nekem a Panta Rhei könyvesboltból van, de én Szlovákiai vagyok. Nagyon jó könyv és nagyon jól le van irva minden, amit a kutyusokról tudni kell :)
bár nekem már 4 éves a kutyám, még most is nagyon jó, hogy van ez a könyv :)
2013. febr. 21. 23:12
9/9 anonim válasza:
Az elsö oltásért a chipért és a féreghajtásért 8600 ft fuzettem,de én 1000 ft felárat fuzettem a cippért ,mert vékony tuvel kértem.A következö oltásokat 3600 ft-ért kapta mindig a féreghajtással egyutt.A chipet legkésöbb a veszetség elleni oltásnál kötelezö berakatni ami a kutyus 14-15 hetes korában ajánlott.Az állatorvos el fog mondani mindent a kötelezö és ajánlott oltásokkal kapcsolatban valamint az élösködökkel kapcsolatos védekezésekröl is,szerintem a csepetetös modszer jo nem zavarja a kutyust nincs szaga.Sok örömet a kutyushoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!