Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az baj ha igy all a 3 honapos...

Az baj ha igy all a 3 honapos nemetjuhaszom fule? . Kepet alol linkelem

Figyelt kérdés
[link]
2014. ápr. 7. 14:33
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%

most nem tok mindegy, hogy van-e torzskonyve? attol mar nem is jo a kutya?

amugy az en jucimnak es kb fel evesen egyenesedett fel rendesen teljesen a fule. Biztos nem mutogattam neki mindennap a torzskonyvet :(

2014. ápr. 7. 20:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is tök mindegy, hogy fajtatiszta-e vagy nem, most nem az a lényeg. Nyilván ha nincs törzskönyve akkor csak fajtajellegű keverék, de ha anyja-apja németjuhász akkor bizony állni fog a füle 3 hónap múlva! :)
2014. ápr. 7. 20:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem, nem mindegy a kérdés szempontjából mert ha nincs tk. akkor nem kell csodálkozni ha nem fog állni a füle, ennyi.
2014. ápr. 7. 20:44
 14/16 anonim válasza:
oke ebben az utsonak tenyleg igaza van, ha nem tiszta juci akkor bizony elofordulhat ilyen bibi. De ha tenyleg tenyesztotol, rendes kennelbol vetted akkor nyugi, semmi gond nem lehet.
2014. ápr. 7. 20:50
 15/16 anonim ***** válasza:

Vagy állni fog vagy nem. Nekem a bal oldali füle nagyon nagynak tűnik, valószínű hogy kajla füle lesz. De hogy nem fajtatiszta az 100%, tehát a fül felállás sem 100%. Eleve teljesen más a fejformája, rajzolata egy fajtatiszta németjuci kölyöknek:

[link]

[link]

2014. ápr. 7. 22:32
 16/16 anonim ***** válasza:

ma 22:32

A fülek állása és különböző lazulása nem sablonszerű. Ahány kutya, annyi féle képen bicsaklik a fülük különböző időpontokban.

Ráadásul a fül nagysága sem egyforma. Vannak nagy , vékony fülűek és vannak vaskosabbak is, amelyek pl később állnak tökéletesen.

2014. ápr. 7. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!