Átszeretném festeni a németjuhászom láb szőrét meg a kilógó testfelületét tiszta zöldre mivel így szeretnék kampányolni a környezetvédelemért. Lehet a kutyának baja?
Fesd be a saját kilógó testrészeidet.....
Környezetvédelem, azért ne a kutyát tedd már tönkre, ez nem kampány, ez magamutogatás....
Hát... nekem egy zöldre festett kutyáról nem a természetvédelem ugrana be, hanem ez:
Nahát, egy zöldre festett kutya. :
vízfesték, vagy tempera jutott eszembe, az könnyen lemosható gondolom.
Amúgy, kedves dolog ez, de senkit nem hat meg az ilyen kampányolás... nem lesz több természetvédő, és nem fog jobban vigyázni a természetre az, aki eddig nem tette. Sajnos.
Ennek fényében én nem festegetnék. De ez szubjektív vélemény.
Nem feltétlen barom , inkább unatkozó :D
Amúgy, jól nézhet ki így befestve egy németjuhász.
Csak gondoltam megemlítem, hogy én pl nem asszociálnék ebből a természetvédelemre.
Marha nagy természetvédő lehetsz ha a kutyádat is bekennéd mindenféle sz@rral! Álszent vagy!
Magadat se kend be, hiszen bármit is használsz, ha nem valami fűvel dörzsölöd magad, az káros, a környezetre is, és azt még le is kell mosni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!