Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Olaszországban járt már...

Olaszországban járt már valaki vagy lakott/lakik éppen?

Figyelt kérdés

Hogy állnak hozzá a kutyákhoz? Milyen a kutyás élet? Milyen szabályok vannak?

Ha bárki bármit tudna segíteni annak nagyon örülnék!

2014. ápr. 7. 11:40
 1/2 kohdf hirte válasza:
Én olyaszorszàgban az egyik camping -ben nyaraltam 10 vagy 14 napot nen tudom és ott nyulak voltak mindenhol össze bogyóztak mindent és mégsem az volt semmi gond ( voltak németek is ) . És ott ahol nyaraltam elszökött tüzijàtékkor elszökött egy kutya és mindenki segitett megkeresni
2014. ápr. 7. 19:24
 2/2 anonim válasza:

Olaszországban élek. Két közepes méretű kutyánk volt (már csak egy él), és az 5 csillagos szállodába is beengedik. Ok, fizetni kellett értük valami kis felárat, de nem volt gond.

A kutyák különben szinte mindenhová bemehetnek, talán csak az élelmiszer boltokba nem. Étterem, bár, nyugodtan, kivéve, ha ki van írva, hogy kutya nem, van, a kutya szimbólum mellé van téve az "io aspetto fuori" felirat.

természetesen elvárják, hogy a jószág jól nevelt legyen, ne ugasson, ne legyen láb alatt, ne piszkítson. Nem szeretik, ha a bár, étterem ajtajába pisilnek (ha megtörténik a baleset, akkor érdemes kérni egy rongyot és feltakarítani), és jó ha van kutyagumiszedő zacskó nálad.

Úgy tudom, hogy a vonatokra viszont nem engedik fel őket, de ennek utána kell nézni.

Egyébként Olaszország kutya szempontból rugalmasabb Magyarországnál.

2014. ápr. 8. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!