Ki tudja: lehet kutyaiskolát működtetni lakott területen belül? Van erre valami jogszabály?
1. Ostorral gondolom nem a kutyákat verik, csak hanghatás miatt van.
2. Nem tudom az iskola nevét, egyébként is feketén működik, tehát nem vállalkozásként.
3. Nem a kutyakiképzőé a terület.
4. Semmilyen beleegyező nyilatkozatot nem írtunk alá.
5. Az önkormányzathoz nem feljelenteni mennék, hanem érdeklődni.
6. Én nem betartani akarok, legalább 1,5 éve így van, de nekem is jogom van ahhoz, hogy nyugalmam legyen, hetente négyszer délután 5-től 9-ig ne az üvöltést kelljen hallgatnom. A gyerekemnek is joga van a pihenéshez, mert az udvarra kilépve alig halljuk egymás szavát.
7. Szerintem elég türelmes voltam, gondoljatok bele melyikőtök várt volna éveket, mielőtt szólna.
És ha ez nem is kutyaiskola, hanem illegális kutyaviadalok helyszíne? Ahol a "kiképzés" része a vadítás, ütés-verés, kisebb kutyák széttépetése! Normális kutyaiskolában nincs üvöltözés, se ostorpattogás. Az állatokat NEM ordítással kell nevelni.
Én azonnal feljelenteném itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!