Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan lehet megközelíteni a...

Hogyan lehet megközelíteni a népszigeti kutyaiskolát?

Figyelt kérdés
Az aquincumi hídon van gyalogos közlekedés oda?

2012. aug. 15. 12:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Van, persze, lejáró van a hídról a Népszigetre. Onnan csak párszáz méter a kutyaiskola (ha még működik, rég nem jártam arra).
2012. aug. 15. 12:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Újpestről jöttem át tegnap vonattal, láttam, hogy ott van egy állatos terület. De ha működik, akkor busszal elmegyünk Aquincumig, onnan meg fel gyalog a hídra és az iskolába. Csak nem tudom, félne-e a hidon a fiatal kutyám.
2012. aug. 15. 12:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Csak nem félne annyira a kutyus.
2012. aug. 15. 13:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja, az állatos terület még nem a kutyaiskola, ha a híd lábánál lévőre gondolsz. Az egy magánterület ahol kecskéket tartanak. A kutyasuli onnan picit arrébb van.
2012. aug. 15. 13:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudnál esetleg térképet feltenni, hol is van? Kaszásról indulnánk.
2012. aug. 15. 13:24
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

Nem tudom, mennyire látható, de nagyon egyszerű, mert a szigetnél lejöttök a híd lábához, onnan a part felé sétáltok és a földes úton kifelé a part mentén, tehát nem a belváros, hanem Vác irányába.

[link]

2012. aug. 15. 13:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Megnéztem a helyet a hídról, jónak látszik, csak éppen nagyon drága nekem. Negyvenezer forint.
2012. aug. 18. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!