Hogy szoktassam le arról, hogy minden kutyához odarohanjon barátkozni?
Kedves utolsó:
"Én nem tartom ezt olyan dolognak, amiről le kéne szoktatni, természetes kíváncsiság"
Igenis le kell róla szoktatni, és igen is jogosan üvöltözik a másik gazda. Amikor az ember kutyája tüzel, beteg, sérült, rehab alatt áll, stb. és PÓRÁZON van, BUNKÓSÁG ráengedni másik kutyát "nem bánt" felkiáltással.
Mellesleg ha az út túloldalán lát egy kutyát és a természetes kíváncsisága okán átrohan és elcsapják, akkor mi van?
Nem értem, miért kell egyből személyeskedve ilyen hangnemben válaszolni.
Teljesen másról beszéltem, mint amiről te.
Vannak akik nem a legrosszabbat látják mindenben, és nem szeretik a falra festeni az ördögöt egy ártatlan, és természetes jelenség/reakció láttán.
Te is írtad, hogy a kutyád odamegy más pórázos kutyákhoz és még a gazdiknak áll feljebb. Tényleg jogosan! Engem is idegesít a sok idióta gazda a neveletlen-antiszoc flexis/akármis kutyájával, de ettől még NEM engedem oda a kutyámat pórázos kutyához. Ez alap.
Nem is kerül túl nagy erőfeszítésbe megtanítani, hogy ha azt mondom, hogy nem, akkor nem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!