22 éves pasi vagyok van egy keverék kutyánk közepes méretű,nem az enyém van két macskánk akiket szeretek,magamnak szeretnék egy rottwelert mert ez tetszett meg, külsőre meg leirtak alapján ,
mennyire jó házörző mennyire veszélyes ,
szerintem a puli a legkiszámithatanlanabb ,a rotti rosszabb mint egy puli természetre
A harmadik privát levelet váltom a kérdezővel, és mostmár a pitnél tart...
2014. ápr. 6. 16:30
12/16 anonim válasza:
Inkább foglalkozzon a mostani kutyával.
2014. ápr. 6. 16:53
13/16 anonim válasza:
Én is ezt mondtam neki már az első levélben...
2014. ápr. 6. 16:56
14/16 anonim válasza:
Neked nem való sem roti, sem pitbull. Foglalkozz a keverékeddel, bár lehet jobb lenne, ha minden állatodat odaadnád valakinek, aki tud is velük megfelelően foglalkozni. Egy rotihoz nagyon kemény kéz kell, hiszen nem megfelelő odafigyeléssel egy vadállattá válik. Nem egy ilyen esetet láttam. Kedves gazdi fogta, kitette a kertbe a kutyát, aztán lealtatták, mert veszélyes volt. Persze a gazdinak is tetszett a kuyus, és nagy kertben volt, de nem volt vele foglalkozva.
2014. ápr. 6. 18:28
15/16 anonim válasza:
Az meg más kérdés, hogy mi tetszik neked, és mi az, amit tartani is tudsz. Én is szeretnék egy bullmasztiffot, de nem tudnám megfelelően gondozni és ezért nem is tartok.
2014. ápr. 6. 18:51
16/16 Szilvi & Argos válasza:
Ne legyen igazam, de az jön le az írásodból, hogy naaagy, veszélyes kutya kell házőrzésre...Ezen kívül Te mit tudsz nyújtani a kutyának? Milyen foglalkozást, naponta mennyi időt? Milyen kutyáid voltak eddig, értesz-e a kiképzéshez, stb-stb...
Az, hogy kirakod a kertbe és őrizze a házat, KEVÉS!!!! Nem egy rotit ismerek a környéken, akit egy tágas kennelben tartanak, se kiengedés, se séta, SEMMI! Egyszer kiszabadulnak és harapnak fűt-fát-mindent
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!