Milyen kutyát vegyek?
Figyelt kérdés
Bernipásztorom volt de sajnos 4 éve meghalt!Valamivel kissebb termetű kutyát szeretnék de nem tudom hogy milyet!Valami ilyesmit:szereti a vizet és helyes kis pofija van és a középméretnél egy kicsit nagyobb, mindenképpen fajtiszta legyen!Ajánlották a labradort de nekem valamiért nem tetszik!Gyerekbarát kedves kiskutya!Létezik egyáltalán ilyen!És ha igen akkor mi a fajtája?Mindenkinek megy a zöld kéz!!!?2014. ápr. 3. 16:21
2/9 anonim válasza:
Pedig a Labrador pont megfelel azoknak amiket írtál! Nem értem miért nem tetszik, szerintem a világ leggyönyörűbb és legokosabb kutyái! (Persze mindenki ezt mondja a saját kutyájáról, szóval lehet elfogult vagyok. :D)
Ha teljesen kizárt a Labi akkor mit szólsz a Golden Retrieverhez? Talán egy kicsit "elegánsabb" külsőre, de tulajdonságai majdnem teljesen megegyeznek a Labradoréval. Szereti a vizet, imádnivaló, a gyerekek kedvence, igazi családi kutya és még kis cuki is! :) Inkább nagyobb termetű, de sokan középtermetűekhez sorolják. Szerintem nem bánnád meg! :)
3/9 anonim válasza:
Itt több információ van róla: [link] :)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. ápr. 3. 17:10
5/9 A kérdező kommentje:
1.:Családiházban lakunk egy nagy udvarral!Kiskorom óta van állatom és szorgos kezek akik jelentkeznek a sétáltatásra!
2014. ápr. 3. 17:11
6/9 A kérdező kommentje:
A golden retriver valóban szép!Az labrador azért nem tetszett mert én szeretem a hosszabb szőrű kutyákat!
2014. ápr. 3. 17:15
9/9 anonim válasza:
Ha hosszú szőrűeket kedveled akkor valóban inkább a Golden! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!