Voltam menhelyen és nem találtam meg az, , igazit " tehát továbbra is keresem a megfelelő kutyafajtát . (előző kérdésem) Szerintetek milyen fajta spániel lehetett? Részeletek lent .
Nézelődj és legyen fantáziád, attól még, hogy pont az a kutya izmos volt, még nem biztos, hogy az fajtajelleg. Szín természetesen ugyanez.
Részben igaza van az utolsónak, de annyiból nem, hogy nem szabad sajnálatból kutyát választani. Ha menhelyről hoznék kutyát, nem akarnám tudni az előéletét, nem érdekel, hogy kínozták-e, verték-e, a kutya a jelenben él, nekem pedig kötelességem gazdaként a legjobbat nevelést biztosítani neki, nem sajnálni, hanem vezéreként viselkedni. Ezzel lehet egy kutyát helyrehozni.
Bocsi az offért. Érdeklődj a spániel fajtamentőknél, hátha tudnak segíteni.
Kérdező!
Miért is nem volt hasznos az, amit írtam? Miért kellett lepontozni? Erre felelj!
Aki gyakorlott kutyás az tudja a következőket:
- nem minden kutya való egy bizonyos emberhez/gazdához!
- nem minden ember igényei passzol egy bizonyos fajtához!
Utána kell(ene)olvasni a fajta igényinek és azután kell(ene) választani!
Nos, írsz egy normális választ, vagy újra lepontozol amit téged minősít?
Kép nélkül aztán ki mondja meg neked, hogy milyen kutyát láttál? Itt kezdődik az értelmiségi szint.
Van angol cocker spániel, amerikai cocker spàniel, cavalier king charles spàniel, breton spániel, springer spàniel
Ezeket nézd meg a neten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!