Nektek hogyan tetszenek az Uszkárok?
Ha le van nyírva, vagy ha nincsen lenyírva? Ha akartok képet is linkelhettek hogy nektek hogyan tetszik egy Uszkár. (csak kíváncsiságból kérdezem) Nekem kizárólag csak így:
Mindig azt hittem hogy lehetetlenség hogy belefogok szeretni ebbe a fajtába, de így megnyírva mint a képen nagyon aranyos, nagyon megtetszett.Egyszer biztos lesz egy ilyen kutyusom pontosan így megnyírva.Amúgy a képen amit belinkeltem egy törpeuszkár lenne?
A képen szerintem egy közép vann.
Nekem az óriás a nagy szerelmem :)
Én még nem gondolkodtam hogy közepeset, vagy óriást akarok majd.Nekem igazából mind1 mekkora, csak normálisan nézzen ki. :)
És amit te belinkeltél az is jól néz ki. Vagy is "normálisan". :)
Nekem így tetszik, bár ha nekem lenne uszkárom, nem nyíratnék a farkára ilyen pamacsot. :)
A fazont nem tudom, de néha szoktam látni a Városligetben egy lányt egy apricot középuszkárral. Csodálatosan szép, mondjuk szerintem ő valami kiállítási fazonra van nyírva.
Egyébként remek fajta, ők azok, akiket kezdő kutyatartónak is jó szívvel ajánlok. Kedvesek, okosak, szófogadóak, de mégis nagy bohócok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!