Nektek milyen szetterek tetszenek?
Ha jól tudom akkor ilyen szetterek vannak: Ír szetter, Vörös-fehér ír szetter, Angol szetter, Gordon szetter
Nekem a Vörös-fehér ír szetter tetszik a legjobban, utána az Angol szetter.És valaki nem tudná leírni hogy kb. mennyibe kerülnek ezek a kutyák? Leginkább a Vörös-fehér ír szetter érdekelne.
Nekem az ír szetter tetszik a legjobban a szetterek közül, de úgy egyébként is az egyik legszebb fajtának tartom.
Árakról nem tudok nyilatkozni, 100 ezer fölött, az tuti.
Most veszem észre hogy azt írtam a kérdésem leírásánál vagy hova hogy második nálam az Angol szetter.Nem az Angol szetter hanem az Ír szetter. :) Nekem egyszer lesz Ír szetterem és Vörös-fehér ír szetterem is egyszerre + még egy nagy testű kutyám. Ezért is érdekel hogy kb. mennyibe kerülnek.
Amúgy életemben egyszer láttam egy Ír szettert, nagyon szép volt, azóta tetszenek a szetterek. (persze nem csak a szépsége miatt szeretem ezt a kutyafajtát)
Hát majd úgy vennék hogy:
Elsőnek megvenném a másfajta nagy kutyust.Várnák pár évet, legalább másfelet, majd vennék egy Ír szettert.És amikor az a kutyus is már lesz legalább 2 éves, akkor vennék csak Vörös-fehér ír szettert. :)
Elsőnek is majd minden kutyának meg kell tanulni a rendet, és ha lehetséges majd akkor mind a három kutyust kutyasuliba fogom vinni. :)
szia!
Nekem mindegyik. Nem tudnék különbséget tenni, de ha muszáj, akkor ez a sorrend: 1. angol szetter, 2. gordon szetter, 3. ír szetter.
off:
Kb 5 éve lehetett volna egy ingyen fajtatiszta gordon szetterem...de visszautasítottam. Nem akartam ismét vadászkutyát angol cocker spániel és beagle után. De olyan szép volt az a kiskutya...Talán majd egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!