Szerintetek folytassam a kutyámmal a gyakorlásokat?
Szerintetek jól ugrik ?
Érdemes lenne tovább dolgoznom vele ?
link : https://www.youtube.com/watch?v=nM4T1v9hSQ8
Ezt úgy érted , hogy ne betonra érkezzen ? Tegyek oda egy szivacsot vagy a fűben gyakoroljak tovább ?
Vagy amikor a betonon húzott engem ? Ha igen csak egy szakaszon szoktam így megfuttatni egyébként kirándulni szoktuk vinni :) Köszönöm a választ !
Ajánlok egy könyvet: 101 kutyatrükk
Vannak olyan feladatok ahol a kutyának át kell ugrani a gazdit, miközben a gazdi bukfencezik, vagy mi közben kézen áll a lábánál át kell ugrania a kutyának.
Bár ezen kívül van még sok trükk, mert lehet ezeket nem tudja megcsinálni, mert nem egy nagy kutya, így nem biztos hogy áttudja ugrani a gazdi lábát kézen állásánál. :)
Amúgy szerintem ő is áttud ugrani a két lábad között ha kézen állsz (ha tudsz kézen állni), ha dobozokból kiraksz egy kis lépcsőt, majd a kutyus neki fut, felmegy a dobozos "lépcsőn" majd átugrik a lábad között.Ha érted hogy értem. :)
És ha nem lenne meg a 101 kutyatrükk, a neten valahol le lehet tölteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!