Van igény erre? Folytassam, vagy ne?
Hát nem tudom hogy e rá igény..
De én szemény szerint olyan blogokat ahol egy egyén a saját kutyájáról ír nem szoktam nézegetni.
Én sok kutyás blogot olvasok. Persze csak azokon maradok rendszeres olvasó, akiké érdekes, történnek benne dolgok.
Egyébként megadod a címét?:)
Ha valaki jól ír, szépen és választékos fogalmaz, érdekes történeteket ír, akkor természetesen. Nem vagyok egy nagy blogger, de van 1-2, amit figyelemmel kísérek, mert jó érzés, és szórakoztató olvasni.
Ugyanaz, mint a könyv. Vannak jók és rosszak. Önmagában egy blog még se nem jó, se nem rossz, rajtad múlik, hogy milyen lesz:)
Sok sikert!
Maximum olyan kutyás blogot olvasok el, amiből tanulhatok valamit kutyakiképzéssel, sporttal, ilyesmivel kapcsolatban. Az szerintem senkit nem érdekel, hogy ma kimentem Buksival a parkba és megkergetett három mókust. De attól is függ milyen stílusban írsz.
Szóval ha nincs igazából semmi mondanivalód, nem történik veletek semmi különös, nem képzed a kutyád a semmire, nem tudsz szakmailag hasznos információt nyújtani, akkor inkább kapcsold ki a géped és foglalkozz a kutyáddal, hidd el, ő is többre fogja értékelni!
én régen honlapot csináltam a kutyámnak , a fajtájával hasznos tudni valókról is írtam meg minden,meg én is írtam történeteket a kutyámról ,de kb 2 évig tudtam rendszeresen frissíteni ,utána meguntam és időm is kevés volt ,elégé vissza is esett a nézettség, kb 20 kutyás társoldalam volt akik szintén kutyáikról csináltak oldalt, ők is bezárták az oldal ,ők is megunták vagy idejük nem volt...
de ha érdekességeket is írsz le ,mondjuk a fajtájával kapcsolatban vagy egyéb akkor lehet rá igény, de add meg a címet én is elolvasnám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!