Valóban jobb a kutyának szabadon?
Most találtam: [link]
A lényeg: valaki megvett 3 szigetet, bárki leadhatja a kutyáját, aki innentől szabadon él. A 3 szigeten három méretkategória szerint vannak elosztva a kutyák, kicsi, közepes és nagytestűek külön szigetet kaptak. A kutyák maguknak vadásznak, teljesen emberi felügyelet nélkül vannak, de azt szakemberek figyelik, hogy mindig legyen elég zsákmányállat. Az ötletgazda szerint ez az ideális élet a kutyának. Mit gondoltok? Én soha nem tudnám ideküldeni a kutyámat, nem is szándékozom, de vajon nem csak a saját önzésem mondatja ezt velem?
Jószagú rezeda...
A kutya kutya, nem farkas és nem dingó. A sokadik leszármazottaik már el fognak dingósodni, de ezek, akiket kiraknak a szigetre, még KUTYÁK.
Amennyire én látom és tudom, a kutya éppoly erősen igényli az ember közelségét, mint pl. a mozgást. Ha egy családban nevelkedett kutyát kiraksz a többiek közé, szerintem eljátsszák a Legyek urát, és oké, hogy nekiállnak vadászni, mint minden kutya, ha "vad" falkába kerül, de attól még ugyanúgy hiányozni fog a gazda az életükből, ahogy a nyúlhajkurászás hiányzott a kanapén döglős időkben.
Ez is hülyeség, hogy külön a kis- és nagytestűek, mintha ez kevésbé tenné életveszélyesség a dolgot. Most őszintén, együtt a foxterrierek a bichonokkal? Az argentin dogok az újfunlandiakkal?
Behorpad az agyam az emberi hülyeségtől, komolyan.
Egyszerűen....
Áááá, ha nyerek a lottón, megcsinálom ugyanezt emberekkel. Bárki leadhatja az iszákos férjét, drogos gyerekét, neveletlen anyósát, megunt húgát, és innentől szabadon élnek boldogan egy kis szigeten. Kaja van, minden van.
Illetve... a fenébe, ezt már feltalálták előttem a ValóVilágban...
Ez nagyon hülyeség!
Némelyik kutyafajta szerintem képtelen vadászni a testi adottságai miatt.
Társasági kutyáknak meg pláne ez egy kínzás lenne,mondjuk minden kutyának.Hiszen ha már egy évet is de emberek közt nevelkedett egy kutya onnantól kezdve már 100% hogy nem lenne meg ember nélkül.
Vannak olyan gazdák akik képesek leadni a kutyájukat? :O
Azért ez szomorú :(
Szegény kutyákat kirakják a szigeten,hirtelen idegen környezet,idegen kutyák és magára van utalva hol ott eddig minden nap sétált,időben kapott enni,szerették,családja volt :(
Inkább úgy lenne jó,hogy gazdikkal együtt nyaral a kutyus is.Mivel sok szép ilyen helyre kutyákat ritkán engednek.A gazdi-kutyás paradicsomot kellett volna létre hozni.Nem azt hogy b..uk ki a kutyát egy szigetre.
Ez szerintem valami rossz vicc.
"a kutyád sírni fog amikor elhagyjátok a szigetet, annyira jó volt neki ott", meg "amikor 1 év után meglátogathatod a kutyád akkor vagy nem fog felismerni, vagy utálni fogja rabságban eltöltött éveket" meg "néha megölik és megeszik egymást a kutyák, de hát ez természetes és ritkán esik meg szóval a kutyád teljesen biztonságban lesz".... AHA... NOPE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!