Miért nem szereti őt a kutyánk?
A kutyák általában jó emberismerők. Ha egy kutya következetesen utál egy embert, attól az embertől én is tartok egy idő után a kutya reakciója alapján.
Ha csak egy alkalom, akkor lehet szagfoszlány, vagy valami ami nem tetszik a kutyának, de a folyamatosság árulkodó jel.
A nőt azért "szereti", mert gondolom távolságtartó vele, nem fél, csak nem foglalkozik vele - tehát úgy viselkedik, mint egy domináns egyed, tehát a kutya igyekszik a kegyeibe férkőzni.
A férfi hogy viselkedik vele? Nyomul, mindenáron meg akarja simogatni, előrehajolva megy felé? Mert ha igen, akkor teljesen normális, hogy a kutyád nem kedveli, ettől én is beszrnék. xD Szóval, hogy viselkedik vele?
Hát, igen, próbál kedveskedni neki, de alapjában véve egy nagyon hízelgős kutyus, ha olyan kedve van, az ember ölébe mászik és ki se lehet onnan tessékelni (pedig ne kisméretű :) amúgy azt tudom, hogy jó emberismerőek, de nincs az ismerősünkkel semmi gond (vagy nagoyn jól tudja titkolni)
Köszi a válaszokat.
Szerintem egyszerűen csak az idegen férfiaktól tart a kutya. Semmi köze ehhez a férfi jelleméhez vagy más idegen kutyákhoz. Utcán idegenekre hogy reagál?
Az is lehet a férfi túl nyomulós. Gondolom odamegy, hogy simogassa, a kutyának meg ez sok.Nne foglalkozzon a kutyával, a kutya majd eldönti mikor akar odamenni. A kiváncsisága úgyis győzni fog és kezdeményezi ma d a barátkozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!