Létezik, hogy egy kutya nem szereti a nyers csirkefarhátat?
Az én kutyám a csont nélküli húsokkal volt így. Elkezdte rágni, nem roppant szét a fogai közt, mint a csirke fej,és kiköpte,és nézett rám,hogy most ez mi? Marha vese volt ez a bizonyos hús. De, mivel az én kutyám bamba, és meg kellett tanítani rágni, hogy ne egyben nyelje le a fejével majdnem azonos méretű húsokat,ezért én azt csinálom,hogy megfogom a kezemben a hús egyik részét,és ő szépen kirágja a kezemből. Pár alkalommal eljátsszuk, és utána "segítség" nélkül is rág. A vesével is ez volt,hogy első alkalommal a kezemből rágta ki, utána már nem okozott gondot a megevése.
Azonban, mivel az én kutyám lüke, és képes egyben lenyelni egy jó 200g-s vesedarabot én szeletelem neki, mert nem akarom,hogy egyszer félre menjen, és megfulladjon... Ajánlom neked is, hogy próbáld ki,hogy kirágja a kezeidből, és ha így megy akkor oké, de ha a te kutyád is azt hiszi,hogy hanem nyeli le egyben,akkor valaki eleszi előle,akkor szeleteld fel te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!