Nyers halat egeszben lehet adni kutyanak?
Hallottam mar tobb olyanrol is, hogy valaki egesz nyers halat ad a kutyanak. Nem gond a szalka?
O, es meg valami, ha mar temanal vagyunk: milyen hust lehet nyersen adni, vagy inkabb mit nem?
(Meg meg mit lehet adni nyersen a kutyanak?)
Koszonom a valaszokat :)
Én BARF-ozok, ez ugye a nyers étrend. Halat még nem adtam neki, de úgy rémlik, hogy mehet egészben, nyersen, mert úgy a szálka is máshogy törik.
Pár hús kivételével szinte minden mehet nyersen. Amik tutira nem: disznó, vaddisznó. Úgy olvastam, hogy pl. a birkát is forrázva kell adni.
Én szarvas nyesedéket és pulyka farhátat adok neki nyersen (java részt ez teszi ki az étrend hús-húsos csontos részét), természetesen belsőséget is kap (csirke zúza, szív, máj), ezeket is nyersen.
Ezt az oldalt ajánlom neked, rengeteg gyakorlati infó fent van. Érdemes a legelejétől elolvasnod:
Koszonom elso :))
Mindig is vegyesen etettem, nyersen/fozve/szaraztappal, de errol a BARF-dologrol meg nem hallottam.
Koszi megegyszer, irto hasznos es erdekes a valaszod es a forum is :)
Masodik, nem tudom, hogy ebben kinek van igaza...hat majd utananezek :)
Koszi ezeket az oldalakat is :)
Ezek a varosok tolem messze vannak, de amugy is meg tudom oldani a dolgot (olcson) :) Szerintem atterek a teljesen nyers etetesre...jol hangzik
Utolso elotti: nagyon aranyos kepek!
Az a fb csoport link is hasznos koszi! Ugy nagyjabol tudok angolul...persze vannak hianyossagaim :D
De szerintem nem sokkolok a kepek (Sot, orom nezni :D) Azon sem szokasunk megbotrankozni, hogyha pl. egy farkas leterit egy szarvast, meg egy oroszlan egy antilopot...kb. ezek a kepek is ilyenek, csak eppen kutya zabal egy fel allatot, nem egy vadonelo negylabu :D De tulajdonkeppen ez a helyes, regen ok is . igy eltek :D
Utolso: kocceeeee :)
Mindenkinek Bekes, Aldott Karacsonyi Unnepeket es Boldog Uj Evet Kivanok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!