Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám nem jelez, és ugrik...

A kutyám nem jelez, és ugrik ha védenie kellene a házat! Kinek adjam oda vissza?

Figyelt kérdés

A menhelyrol befogadtam 1 kutyát, direkt mondtam, hogy társnak, kell denekem itt pattanjon fel ha meghal valami zzörejt a ház körül, és jelezzen, hogy jönnek a dzsipszik lopni a vasat a feszerbol!

És kimentem letesztelni a kutyát!

Aludt pontosabban napozott délután n a ház egyik oldalán, és halkan kimentem, direkt feltekertem a rádiót meg ne hllja, hogy kimentem.

És zörögtem, mintha mászna át a keritesen valaki, el lőktem a gereblyet, neki csaptam fel borítottam a vas hordót.

És nem jött oda! Még csak meg se mukkant! Visszalopoztam a házba, és ott feküdt ugyan úgy!

Mondom ez mrg döglött!

De mikor kinyitottam a bejárati ajtót, bezzeg felpattant!

Én kifejezetten mondzam a menhelyes srácnak, hogy olyan kutyát adjon, aki a faleveleket is megtamadja, ha be fújja a szél a kertbe!

Azt mondta ez a kutya védeni fogja a kertet, éber!

Ja látom, az elgurulo hordóra sem kelf fel!

Kinek adjam vissza a kutyát?

Mert nekem nem kell, ha nem véd meg éjszaka a rabló gyilkosokfol, akkor mi haszna?

2014. márc. 31. 20:46
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
81%
Húúú te nagyon sötét vagy....Inkább nem is kommentálom csak annyit tennék hozzá hogy nem értem, hogy hogy lehet neked kutyád -_-.... Szegény kutya :(
2014. ápr. 1. 21:55
 22/27 A kérdező kommentje:
Mindegy, meg tartom a maradékot még megeszi! Haszna azért van!
2014. ápr. 1. 21:56
 23/27 anonim ***** válasza:
77%
igazi gyökér vagy
2014. ápr. 2. 09:25
 24/27 anonim válasza:
81%
Nem vagy normális..... ugye tudod. hogy mindenki szánalmasnak tart? Inkább én megtartanám a véleményemet magamnak ha ilyen butaságokat mondanék....
2014. ápr. 2. 16:21
 25/27 anonim ***** válasza:
84%
Te egy igazi gyökér vagy ajándékozd el valakinek jobban jár a kutya ilyen mentalitású abortusz maradványnak isten ments kutya de más állat se
2014. ápr. 19. 21:01
 26/27 Kliszta ***** válasza:
Ez poénnak szar, ha meg komolyan gondoltad, akkor mihamarabb vidd vissza menhelyre. Normális menhely amúgy is csak örökbefogadási szerződéssel ad ki kutyát, te meg a büdös életbe soha ne akarj semmilyen állatot tartani.
2014. máj. 17. 00:09
 27/27 anonim ***** válasza:
59%
szívesen állon ütném az ilyen szar darabokat -,-"
2014. máj. 27. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!