Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám nem jelez, és ugrik...

A kutyám nem jelez, és ugrik ha védenie kellene a házat! Kinek adjam oda vissza?

Figyelt kérdés

A menhelyrol befogadtam 1 kutyát, direkt mondtam, hogy társnak, kell denekem itt pattanjon fel ha meghal valami zzörejt a ház körül, és jelezzen, hogy jönnek a dzsipszik lopni a vasat a feszerbol!

És kimentem letesztelni a kutyát!

Aludt pontosabban napozott délután n a ház egyik oldalán, és halkan kimentem, direkt feltekertem a rádiót meg ne hllja, hogy kimentem.

És zörögtem, mintha mászna át a keritesen valaki, el lőktem a gereblyet, neki csaptam fel borítottam a vas hordót.

És nem jött oda! Még csak meg se mukkant! Visszalopoztam a házba, és ott feküdt ugyan úgy!

Mondom ez mrg döglött!

De mikor kinyitottam a bejárati ajtót, bezzeg felpattant!

Én kifejezetten mondzam a menhelyes srácnak, hogy olyan kutyát adjon, aki a faleveleket is megtamadja, ha be fújja a szél a kertbe!

Azt mondta ez a kutya védeni fogja a kertet, éber!

Ja látom, az elgurulo hordóra sem kelf fel!

Kinek adjam vissza a kutyát?

Mert nekem nem kell, ha nem véd meg éjszaka a rabló gyilkosokfol, akkor mi haszna?

2014. márc. 31. 20:46
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
81%
Nyilván a menhelynek kell visszaadnod. Amúgy házőrzésre a riasztó való, nem a kutya. Ha be akarnak menni lopni akkor a kutyát is kiiktatják ne félj!
2014. márc. 31. 20:49
 2/27 anonim ***** válasza:
89%
A menhelyre vidd vissza, jobb lesz Neki is, neked is! (A szöveged zsúfolásig van hibával, alig lehet olvasni és értelmezni.)
2014. márc. 31. 20:50
 3/27 anonim ***** válasza:
93%
honnan kaptál te kutyát ilyen mentalítással? :S
2014. márc. 31. 20:51
 4/27 anonim válasza:
81%

nyugi kérdező!

a kutyáknak ezerszer jobb a szaglása mint neked, megérezte az hogy te kimész, nem kell annak felkelni.tudta hogy átakarod verni, minek is kelt volna fel, inkább simogattad volna meg.ahelyett itt nyavalyogsz.

ne félj, ha este beakarna menni valaki , jelezne és védené a házat és környékét, persze ha nem dobnak neki mérgezett kaját.

hidd el, a kutya tudja mi a dolga, ne szórakozz vele.

2014. márc. 31. 21:03
 5/27 anonim ***** válasza:
93%

Egy kutyát be kell tanítani, "idomítani"..

Ehhez gazda kellene, de Te nem vagy az.

Új helyre, új gazdához került, össze kéne szokni, meg kellene tanítani, ehhez szimpátia kellenne a kutya felé, de Neked csak elvárásaid vannak...

2014. márc. 31. 21:05
 6/27 anonim ***** válasza:
90%
T kérdező! veled nem fordult elő, hogy elaludtál? Figyi! egy jó őrző kutya: éjjel fent van-ne feled!! Akkor persze, hogy nappal "+szunnyadt"" ?! Vedd figyelembe!
2014. márc. 31. 21:07
 7/27 anonim ***** válasza:
87%

Elárulok egy baromi nagy titkot,biztosan meglep:lehet akármilyen jó házőrző kutyád,ki tudják csinálni,majd mikor elpusztult vagy jobb esetben elaludt,akkor mennek be.Úgyhogy vegyél inkább riasztót,élő állat tartását meg örökre felejtsd el.Melyik menhelyről hoztad a kutyát?

Szerinted egy menhelyen honnan tudná a gondozó,hogy melyik kutya lesz jó őrző?Gondolkozz már egy kicsit,tudom hogy nehéz,de próbáld meg a kedvemért!Bekerül a menhelyre egy kutya sok másik közé.Mikor mozgást hallanak,ugat az összes,de nem azért,mert a kennelt őrzik.Szerinted ebből mit lehet megállapítani?

Még egy titkot elárulok:a kutya kb.100 méterről meghallja a lépteidet és megismeri,sőt sok kutya még az autó hangját is.Attól,hogy halkan kimentél,még nagyon jól tudta,hogy te vagy.Saját gazdájától minek őrizze a házat?Sőt biztos hallottál arról,hogy még szaglása is van,poénra tudta,hogy te vagy ott.

Te észkombájn,talán felfogod lassan,hogy a felső fokon képzett,profi őrkutya sem tud megvédeni.Ma már a kutya nem jelent védelmet.Ja és érdemes lenne a paranoiádat is kezeltetned.Miért pont téged akarnának megölni a rablógyilkosok?Ha olyan sok pénzed van,hogy célpont lehetnél,szereltess be mozgásérzékelő riasztórendszert.Olcsóbb,mint a kutya és megbízhatóan üzemel.

2014. márc. 31. 21:10
 8/27 anonim ***** válasza:
92%
Ilyen tapló max gyeptelepről kaphat kutyát.
2014. márc. 31. 21:29
 9/27 A kérdező kommentje:

Riasztó riasztó... Én már az előtt tudni akarom, hogy jonnek a négere, hogy az ajtóhoz nyúlnaka feszito vassal... A rriasztó nem fogja a kertet bejelezni!

A kutyát megmergezik? Az feltűnően látványos, ha ott hány, és ki van fekudve!

2014. márc. 31. 21:37
 10/27 mokkagyerek.blogspot ***** válasza:
96%
Az a bajod, hogy a kutyád nem ugatta meg a saját gazdáját?:D Nálunk a kocsi hangját megismeri, egy mukkot nem szól, ha mi állunk rá a bejáróra, sem akkor, ha ismerős közelít a kapuhoz. Csak ismeretleneket ugat meg, és csak ha közel állnak a kerítéshez, igen egy kutyának ilyen jó a hallása és a szaglása...nem dolga fölöslegesen ugatni, amelyik kutya még a zörrenő falevelet is megugatja, az borzasztóan frusztrált és/vagy unatkozik. Gondolom pontosan tudta, hogy te zajongsz.
2014. márc. 31. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!