Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám nem jelez, és ugrik...

A kutyám nem jelez, és ugrik ha védenie kellene a házat! Kinek adjam oda vissza?

Figyelt kérdés

A menhelyrol befogadtam 1 kutyát, direkt mondtam, hogy társnak, kell denekem itt pattanjon fel ha meghal valami zzörejt a ház körül, és jelezzen, hogy jönnek a dzsipszik lopni a vasat a feszerbol!

És kimentem letesztelni a kutyát!

Aludt pontosabban napozott délután n a ház egyik oldalán, és halkan kimentem, direkt feltekertem a rádiót meg ne hllja, hogy kimentem.

És zörögtem, mintha mászna át a keritesen valaki, el lőktem a gereblyet, neki csaptam fel borítottam a vas hordót.

És nem jött oda! Még csak meg se mukkant! Visszalopoztam a házba, és ott feküdt ugyan úgy!

Mondom ez mrg döglött!

De mikor kinyitottam a bejárati ajtót, bezzeg felpattant!

Én kifejezetten mondzam a menhelyes srácnak, hogy olyan kutyát adjon, aki a faleveleket is megtamadja, ha be fújja a szél a kertbe!

Azt mondta ez a kutya védeni fogja a kertet, éber!

Ja látom, az elgurulo hordóra sem kelf fel!

Kinek adjam vissza a kutyát?

Mert nekem nem kell, ha nem véd meg éjszaka a rabló gyilkosokfol, akkor mi haszna?

2014. márc. 31. 20:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
94%
Ha meg állandóan ugatna és menne még a falevélre is,a szomszédaid rövid időn belül agyonvernének.Jobb esetben csak téged,a kutyát nem.
2014. márc. 31. 21:40
 12/27 A kérdező kommentje:

És érzi s szágom tiz meterekrol? Akkor tele fújom magam parfummel!

Ne nevettesetek már, hogyeérezné? Amikor van ezer más szag kozben, füstölés, trágya, pörkölt fő, stb... Na majd pont az en szagom fog neki kitunni a sok más közül...

2014. márc. 31. 21:41
 13/27 anonim ***** válasza:
95%

Nagyon buta vagy,úgyhogy nem kicsit.Nem fényes nappal mérgezik le a kutyát,hanem éjjel,mivel betörni sem fényes nappal járnak.Hanem éjszaka,mikor néptelen a környék.Bedobnak a kutyának valami gyorsan ható mérget és fájt a búcsú.Gondolod,hogy mindenki figyelni fogja a kutyádat,mikor fekszik ki?Vagy altatót is szoktak.Attól ugye szép nyugodtan lefekszik a kutya és alukál,miközben a gonosz bácsik bemennek és hazavágnak.

Kapura szerelhető riasztóról hallottál?

2014. márc. 31. 21:43
 14/27 anonim ***** válasza:
41%
Mióta van nálad?Melyik menhelyről van?Milyen fajtájú,nemű,mennyi idős?
2014. márc. 31. 21:50
 15/27 anonim ***** válasza:
94%
Na hát, ilyen embernek kell a kutya.Te riasztópótlót akartál most tulajdonképpen szerezni.Amúgy sem fényes nappal fognak jönni a betörők, szóval nem baj ha nappal alszik a kutya, mert akkor éjjel fent van. :) Amúgy meg sajnálom szegény kutyát hogy ilyen helyre került, még a menhely is jobb neki.Amúgy meg vegyél riasztót, kapura is meg minden, kamerát is.Amúgy is a betörők elintézik a kutyát (megmérgezik, vagy altató), szóval max. az elején fog ugatni.
2014. márc. 31. 21:53
 16/27 anonim ***** válasza:
95%

hát,én nagy kutyás vagyok,de nekem se tűnne fel,ha mondjuk a szomszéd kutyát lemérgeznék, mivel nem szoktam foglalkozni a szomszéd kutyájával...

ugyan úgy szarik mindenki a te kutyádra, és éjjel, amikor te az igazak álmát alszod,bedobnak egy kis mérget,talán addig ugat a kutya, amíg bedobják,aztán a betörők eltűnnek tisztes távolba, arra a fél perces ugatásra te se fogsz felkeni, a kutya csendben kileheli a lelkét, és a betörők bejönnek.

Ja, amúgy a kutya szaglása potom 1000X jobb, mint az emberé...

szerinted azok a kutyák,akik a romok alól szedik ki a bent ragadtakat,és még csak nem is ismerik előtte a keresendő személy szagát, nem éreznek a keresett személyen kívül több ezer szagot? a gazdáét, a romokét,az előtte arra járó emberét, a több szás segítőét,a többi segítő kutyáét, a távoli virágok szagait?

Ha ennyire de ennyire ostoba vagy,akkor mégis mit vársz attól a kutyától? tapasztalat 0, tanultság 0, intelligencia vetekszik egy sült krumpliéval...

Amúgy,a szagláson kívül képzeld el, a kutyák rendelkeznek fülekkel, és szemekkel.

Az én kutyám is távolról felismeri,ha párom jön haza munkából, és még csak befordul az utca sarkon kocsival. a kutya rögtön szalad a kapuba,leül,és innen tudom,hogy kb fél percen belül megérkezik párom a melóból.

Sőt, ha a bejárati ajtónál fekszik,ahonnan nem lát rá az utcára,és a szomszéd megy el az utcán,akkor konkrétan, mintha semmi se történne. azonban, ha pl megfigyeltem,hogy ha a szomszéddal van egy a kutya számára idegen ember,akkor azonnal szalad előre, és ugat.

És, azt is megfigyeltem már,hogy ha "alszik" a kutya, és én kint járkálok,,akkor résnyire nyitva van a szeme,és figyel. nem mozdul meg,nem emeli fel a fejét,csak a kis résen figyel, elkönyveli,hogy én ütyködök, és alszik tovább, már csukott szemmel...

Ha ennyire lenézed azt a kutyát,akkor a francnak kellett neked kutya... vegyél állkamerát,és egy táblát,hogy kamerával, és fegyverrel őrzött terület...ez elég vissza tartó erő...

( ja, és a mérgezéses dologra visszatérve, ismerősömnek (kutyás rendőr) otthon van a képzett kutyája,egyszer bement a betörő, a kutya elkapta, nem "bántotta" csak megfogta,és ugatott felette,illetve ha a betörő megmozdult újra lenyomta a földre,amíg a gazda nem ment oda, és a drága betörő feljelentette rendőr ismerősömet a kutya miatt, és a kutya életét csak az mentette meg, hogy rendőr kutya...szóval,ha be is megy a betörő,és a kutya elkapja,imádkozz,hogy ne legyél feljelentve,mert simán elaltathatják a kutyádat...így végig gondolva,tényleg jobb a kutya,mint a riasztó...(ez irónia lenne))

Én a helyedben szépen vissza vinném a menhelyre, és vennék ludakat/libákat... azok is kegyetlen módon tudnak ám támadni az idegenekre...és nem igényelnek annyit,mint egy kutya..

2014. márc. 31. 22:27
 17/27 anonim ***** válasza:
91%
Juj te jó ég, de sötét van!!! :vvvvv
2014. márc. 31. 22:52
 18/27 anonim ***** válasza:
77%
Kamu kérdés! Én jót röhögtem a kérdező stílusán,jól adja elő! :D
2014. márc. 31. 22:54
 19/27 anonim ***** válasza:
90%
Gondolkozz már! Ha van egy kutya, aki mindenre ugrik, még a saját gazdáját is ugatja, akkor senki nem fog kinézni rá, ha egyszer betörőt ugat. Persze ez nem számít, mert kamu a kérdés.
2014. ápr. 1. 06:38
 20/27 anonim ***** válasza:
87%
A párom hazaér, felmegy az ötödikre ahol lakunk. Én lenn vagyok a kutyával, a parkoló MELLETTI utcában már jelez a kutya, h hazaért a párom. Farka csóvál ezerrel, menne haza és baromira szimatol a levegőben. Akkor szerinted mit ér a hülye parfümöd?
2014. ápr. 1. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!