Szerintetek elég neki ennyi séta naponta?
Itt mindenki 5-6 órát kinn van a kutyával, mindenki a 36ezer forintos prémium táppal etet, mindenkinek félre van téve több millió forintja a kutya orvosi költségeire stb. Ezzel nem kell törődni, hiszen egy anonim oldalon mindenki azt ír, amit akar. Múlt héten nálunk napi 3 pisi-kaki volt kb. negyed órás körökkel, mert éjjel-nappal szakdolit írtam, ami miatt kb. idegroncs vagyok, jobbnak láttam így nem elmenni velük. Na bumm, nem azt mondom, hogy jó, de egyesek már állatkínzást kiáltanának erre.
Nem ez a jellemző egyébként, de ilyen is előfordul, és van olyan, hogy 1-2 nap kimarad. Amúgy én is egyszer szoktam vinni őket hosszú sétára, az általában 2-3 óra (mondjuk aktív, mert bringázás, labdázás, már kutyákkal játék, gyakorlás, úszás van), egy séta alkalmával meg gyakorlunk kb. 15-20 percet. Teljesen jól elvannak, pedig az egyik egy jó nagy mozgásigényű husky keverék, a másik meg szintén nagy mozgásigényű vadászkutya keverék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!