Hogy lehet még fegyelmezettebb a cocker spánielem?
Igen, a kutya köztudottan max egy éves koráig nevelhető... Istenem, utolsó, legalább ne szólalnál meg, ha hülye vagy a témához.
"Kiszedem onnan és mihelyst elmegyek vissza fekszik."
Akkor újra odamész, és egy fokkal csúnyábban penderíted ki a virágágyásból.
Szerintem az 58-as olyan jól megmondta, hogy csak rá hallgass, nagyon okos.
Az összes ideiglenes kutyám, akik hozzámkerültek egy éves koruk után, csak úgy maguktól megnevelődtek. Biztos csodakutyák voltak.
Amúgy irónia off. Ha látod, hogy ott van, fogod magad, tök nyugodtan odamész és kipenderíted. Ezt megcsinálod annyiszor, ahányszor csak kell, aztán idővel leszokik róla.
"mikor a saját tapasztalatomat írtam le"
Nem. A saját tapasztalatod úgy szólt volna, hogy te NEM TUDTAD megnevelni a kutyádat egy éves kora után SEM. Nem úgy, hogy felnőtten nem nevelhetőek.
"attól még a kérdezőnek segíthetett a válaszom!"
Az, hogy már nem sokat lehet vele kezdeni? Biztos rengeteget segített, tapsold meg magad.
"Mellesleg kur..vára okosnak hiszed magad , közben meg hülye vagy mint a segg ! maradjunk annyiban!"
Ezt mire alapozod azon kívül, hogy rámutattam, mekkora sületlenséget mondtál?
"Ha te ilyen erőszakosan neveled a kutyáidat , már ha van egyáltalán, akkor egészségedre !"
Hol láttál erőszakosságot? Mondhatnám, hogy rossz az, aki rosszra gondol. Az "egy fokkal csúnyábban" nálam azt jelenti, hogy ha a kutya már felfogta a szabályt, csak szarik rá, akkor nem kiterelgetem/kihívom, hanem megfogom a kicsi nyakörvét/nyakbőrét és kipenderítem az adott helyről. Mert már megbeszéltük.
"De inkább tartsd meg magadnak a véleményedet , és azt írok ide amit én akarok!"
Persze, csak nem árt figyelmeztetni a népet, ha hülyeség, nehogy hagyják tovább pattogni a kutyájukat azért, mert te képtelen, vagy inkább simán csak lusta vagy megnevelni a sajátodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!