A ti kutyátok is felmegy az ágyra/ kanapéra, míg nem vagytok otthon?
Ez a videó ihlette a kérdést: http://www.youtube.com/watch?v=7D5bPLxU8U8
Én akármit csinálok, még ha rendben is van a sorrend, tök engedelmes a kutyám, akkor is felmegy a kanapéra, ahova elvileg nem lenne szabad neki. A másiknak eszébe sincs szabálytalanságokat csinálni, ő szépen betartja a szabályokat. Persze ez a 'dög' is csak akkor csinálja, ha nem vagyok otthon:D
Tudom, nem teljesen a kérdést válaszolom meg, de nálunk az ágyneműtartó volt a tiltott zóna, egyik nap elveszett a kutyus, és fél óra alatt meg is találtam, zseblámpával világítottam be, mellékelem a képet. :D
Nálam nincs ilyen. Egyből lebukna, mert világos az ágynemű, őkelme meg leginkább fekete. Most már tilos feljönnie, de amíg engedéllyel jöhetett, akkor se ment fel magától, ha nem voltunk itthon.
Kicsit úgy érzem vele, h megfogtam az isten lábát, mert olvasom itt és fészen a sztorikat olyan dolgokról, amit az én kutyám sose merne megtenni.
A gazdi távollétében azért megy fel, mert kiesik a vezér a falkából, így ő lép elő ideiglenes vezérré, ezért megteheti, hogy felmenjen az ágyra.
Valami ilyen viselkedésminta lehet a háttérben. Nem tudom, hogy bármit lehet-e kezdeni ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!