A ti kutyátok hogyan reagál arra, amikor otthon veszekedés van?
Párommal mostanában gyakran vitatkozunk, természetesen csak szóban, de van hogy szinte már alig tudjuk egymást túlüvölteni, mindenki mondja a magáét. Ilyenkor a két kutyám (dobermannok) mindig lapítanak és elbújnak valamelyik sarokba, ha nyitva van a hálószoba ajtaja az ágy alá, vagy ha a teraszajtó, kifutnak a kertbe és bebújnak a kutyaházukba. Soha nem bántottuk őket, velük még kiabálva sem volt, mégis veszekedések után fél óráig csak remegnek. Egyébként más helyzetben nagyon bátrak, őrző-védő edzéseken is ők teljesítenek a legjobban.
Ti kutyátok mit tesz ilyen helyzetben?
Régebben még a szülői házban amikor veszekedés volt, a kutya mindig a testvéremet védte. Soha nem ütötték meg a szüleim, sem a gyereket, sem a kutyát, mégis őt védte. Gondolom érezte, hogy ő a leggyengébb, és mellé feküdt. Ha közeledtek a gyerek felé, miközben balhéztak, akkor úgy ugatta őket, mintha világvége lenne.
Nekünk a párommal még nincsen kutyánk, de a macska mindig az ölébe fekszik ha veszekszünk, csak rámászik, és dorombol, gondolom ezzel nyugtatni próbálja.
Én még a szüleimmel élek.
Van két felnőtt, keverék, nagytestű kan kutyám, őket én fogadtam be, én neveltem stb.
Ha valamiért vita van, akkor a kutyáim rámorognak a vitapartneremre és nem jöhet közelebb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!