Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta ez a kutya?...

Milyen fajta ez a kutya? Milyen keverék úgy értem? Többi lent

Figyelt kérdés

14 hónapos kan staffim mellé keresek társat, barátságos kutyus, szerintetek ő mekkora lesz? Staffira is mintha kicsit hasonlítana. Írják h labrador van benne, mi lehet még? Szerintetek jó ötlet? Napi 2 séta van, kis kertes házban lakunk.

[link]

2014. márc. 25. 10:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt így nem lehet megmondani, hogy jó ötlet-e.

Javaslok egy találkozást előtte. Ha nagyon kis szende lélek akkor nem biztos. Játéknál azért a staffik tudnak prankrációzni, ezt sok kutya nem bírja. :)

2014. márc. 25. 10:55
 2/3 Firestorm ***** válasza:
Én staffit nem látok benne és maximum közepes méretű lesz.Amit az első írt teljesen helyénvaló.
2014. márc. 25. 11:01
 3/3 anonim ***** válasza:

A feje inkább foxira emlékeztet. Szerintem sem lesz nagytestű, inkább közepes.

Az, hogy jó ötlet-e, sok mindentől függ. A te kutyád milyen? Barátkozós, morgós, esetleg támadott már meg másik állatot vagy netán embert?

Kellene a két kutyával egy séta kint a szabadban, hogy egymás mellett menjenek. Na azt követően lehet szaglászás, játék. Ha ez mind jól megy, akkor haza is vihetnéd. :)

2014. márc. 25. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!