Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kiskutyat tartani setaltatas...

Kiskutyat tartani setaltatas nelkul?

Figyelt kérdés
szeretnek egy olebet, anelkul hogy ki kelljen vinnem setalni. lehetseges ez?

2014. márc. 24. 18:42
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
az ertelmes valaszoloknak nagyon koszonom, egyebkent sehol se urtam, hogy lancon lenne a kutya, nemtudom nalatok ez miert olyan egyertelmu, erdekes. :)))
2014. márc. 25. 01:21
 32/39 anonim ***** válasza:
74%

kutyában pont az a jó, én legalábbis azért szeretem főleg mert ki lehet vinni, mindenféle szabadidős tevékenységet lehet vele űzni. Mehetsz futni vele, magaddal viheted mindenféle rendezvényekre, de egy baráti összejövetel hangulatát is feldobja egy kedves négylábú. A kutyáknak kicsit magasabb igényei vannak , mint a macskáknak pl, elvégre intelligensebbek is jóval.

ezért ha valaki "öl - állatot" akar, annak én a macsekot javasolnám.

Ha

2014. márc. 25. 02:20
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Kérdem én, ha kutyát akarsz tartani, de nem akarod sétáltatni akkor mégis minek?! Dísznek? Lehet, hogy velem van a gond, de én többek között azért szeretnék kutyát, hogy sétáljak és játszak vele, mivel a macskákkal és egyéb állatokkal ezek a dolgok nem igazán működnek..
2014. márc. 25. 09:19
 34/39 anonim ***** válasza:
0%

Én pl nem azért tartok kutyát hogy az utcán vonulgassak vele. Mégis mi abban a jó? Csak akadályozna. A nagy telken jól elvan. Néha játszok vele meg tanítom, de azt bent is lehet.

Amelyik macska ki is jár vagy valaha kinti volt ,az vágyik kifelé. Ha bent nőtt fel akkor nem vágyik ki ,sőt fél kimenni. A kutyával is így van. A macska bejöhet nálunk ,de mindig menne ki ,még hidegben is. Szóval nem értem miért annyira felháborító ha egy kutya nem megy ki naponta 3x ,mikor a macskákkal ezt napi szinten megteszik a panelokban . Megszokja ez is, az is.

2014. márc. 25. 09:54
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

A kutya vágyik kifelé!!!

Szerinted kedves utolsó,miért szökik sok kutya?

mert nincs lemozgatva,nincs sétáltatva!!

Ha több évig nem menne ki egy kutya a kertből de a kaput nyitva hagyod tuti elmenne csavarogni,mert érdekesebb a kinti világ.

Ha a kutyák megelégednének a kerttel nem lenne annyi önsétáltató kutya.

Ennyit erről!

2014. márc. 25. 10:15
 36/39 anonim ***** válasza:
0%

Nagy fogalomzavar van itt kérem. Ha a kutya kerti ,akkor látja a kerítésen túli dolgokat, pl arra megy egy másik kutya,acsarkodnak , menne neki móresre tanítani.

Vagy megszagol egy tüzelő szukát ,menne utána. A szobakutya ha nem viszik ki ,ezeket nem látja, neki a 4 fal a világ. A kerti macska sem áll meg a kerítésnél ,hektárokat bejár, mert megteheti, látja hogy van tér. Amelyik szobában van egész életében az be van tojva ha kidobják a kertbe és iszkolna vissza.

2014. márc. 25. 10:21
 37/39 anonim ***** válasza:
34%
Ismerek olyat ahol kertes ház van és két palotakutyát tartanak bent. A kutyák jeleznek ha dolguk van ,kimennek a kertbe gyors pisikaki és már mennek vissza a kényelmes kanapéra. Vagyis a kert csak egy nagy alomtál számukra, nem érzik ott jól magukat.
2014. márc. 25. 10:27
 38/39 anonim ***** válasza:
73%
58%-os akkora szakértő vagy, komolyan el kéne menned kutyakiképzőnek vagy kutyaiskolát kéne nyitnod! (akkor legalább nem lenne időd ide járni és ontani magadból a "bölcsességeket")
2014. márc. 25. 11:47
 39/39 Szilvi & Argos ***** válasza:
78%

A kutya egy átlagos kertet pár nap alatt teljesen megismer és MEGUN!

Ugyanazok a szagok minden egyes nap.

Azért van sok kutya támadás, mert véletlen nyitva felejtik a kaput, a kutya kiront és harap kutyát-embert-bármit.

Tényleg nem értem, hogy ha vki nem bír rászánni a kutyájára NAPI 1,5-2 órát LEGALÁBB, akkor MI A JÓ BÜDÖS FRANCNAK KELL KUTYÁT TARTANI?????

2014. márc. 25. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!