Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kiskutyat tartani setaltatas...

Kiskutyat tartani setaltatas nelkul?

Figyelt kérdés
szeretnek egy olebet, anelkul hogy ki kelljen vinnem setalni. lehetseges ez?

2014. márc. 24. 18:42
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
89%
Most az ürítést leszámítva képes lennél szerencsétlen kutyát a négy fal közé zárni? Miféle ember vagy te? Neked tényleg plüsskutya való.
2014. márc. 24. 19:17
 12/39 anonim ***** válasza:
6%
Te 8 -as mit szólsz be? Jót írtam ,lehet alomra szoktatni élő példákat ismerek ,csak nem ajánlott mert nehéz feladat. Szarszag meg akkor van ha nem takarítják!
2014. márc. 24. 19:23
 13/39 anonim válasza:
100%

Szia!

Hát, nem igazán. A kutyák nem csak a dolgukat végzik kint, hanem szinte ott élik az életüket. Pl.: ismerkednek más kutyákkal, meg ilyesmi. Ezt pedig nem lehet tőlük megtagadni.

2014. márc. 24. 19:23
 14/39 anonim ***** válasza:
91%
Akinek a sétáltatás nem élvezet, az NE vegyen kutyát. Nem azért viszed sétáltatni és nem azért foglalkozol vele mert KELL, hanem mert te akarsz kutyát, senki nem kényszerít rá. Ha ezeket nem szereted és mégis akarsz kutyát akkor egyszerűen nem tudod mi az a kutya.
2014. márc. 24. 19:27
 15/39 anonim ***** válasza:
7%
Azt kérdezte a kérdező, lehetséges -e ? Igen lehetséges! A macskákat kérdezi valaki ,hogy akar e kimenni ? Akar e más macskát látni? Nem kérdezi senki. Aztán mégis bezárják őket! Pedig ha ki van engedve bejárja a fél világot ,vadászik ,sütkérezik ,fáramászik ,szóval nagyon is szereti a szabadságot, de az emberek eldöntik hogy neki ez így jó a szobában. A kutyát sem kérdezik meg ,pedig egy nyugodt kistestűnek sem kell több mozgás mint egy macskának. Csak nem fogja fel egyszerűen az alomba csinálást, ezért inkább meg se próbálják.
2014. márc. 24. 19:28
 16/39 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat
2014. márc. 24. 19:34
 17/39 anonim ***** válasza:
71%
#12 te is végiggondolhatnád, hogy miről beszélsz. Szerinted az normális ha szerencsétlen kutya soha nem mehet ki?
2014. márc. 24. 19:39
 18/39 anonim ***** válasza:
5%
Egy kistestű, nem túl vehemens kutya megszokja. Mivel nem is ismer mást ezért nem is hiányzik neki az ,amit nem ismer.
2014. márc. 24. 20:05
 19/39 anonim ***** válasza:
88%

Nekem van cicám, aki benti. Tőle aztán egész nap lehetne nyitva minden, a lakásból ki nem teszi a lábát. Nyáron nyitott teraszajtónál inkább az ajtóban ordít, hogy menjek be, mint hogy kijöjjön. Tehát én úgy gondolom, jó neki bent. Ha nem lenne, akkor kijönne. A 2 kutya meg ha egy délutáni séta kimarad, reggelre tuti megöl valami növényt vagy ásnak egy krátert. Nekem az is sok néha, hogy a cicakakit szagolom meg nézem a kis mazsolát mikor ki kell szedni, egy kutya meg 1000x büdösebbet és többet szarik, attól tuti behalnék. Sétánál is újságra megy az ürítés, mert mondjuk egy NJ meg egy dobi után elég környezetszennyező mennyiségű zacsi fogyna...

Úgyhogy kérdező, vegyél kutyát plüssből vagy interaktív játékot...

2014. márc. 24. 20:06
 20/39 A kérdező kommentje:

nem irtam hogy igy veszek kutyat, kerdes volt, lehetseges e

a plusskutyat mar haromszor vagy negyszer elsutottetek, uncsi. :) igazabol azt se irtam hogy lakasba vagy hazba lakok :) kerteshaznal is ugyanugy kerdes hogy setaltatni attol meg elvigyem e, vagy eleg az a terulet neki.

2014. márc. 24. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!