Kiskutyat tartani setaltatas nelkul?
Szia!
Hát, nem igazán. A kutyák nem csak a dolgukat végzik kint, hanem szinte ott élik az életüket. Pl.: ismerkednek más kutyákkal, meg ilyesmi. Ezt pedig nem lehet tőlük megtagadni.
Nekem van cicám, aki benti. Tőle aztán egész nap lehetne nyitva minden, a lakásból ki nem teszi a lábát. Nyáron nyitott teraszajtónál inkább az ajtóban ordít, hogy menjek be, mint hogy kijöjjön. Tehát én úgy gondolom, jó neki bent. Ha nem lenne, akkor kijönne. A 2 kutya meg ha egy délutáni séta kimarad, reggelre tuti megöl valami növényt vagy ásnak egy krátert. Nekem az is sok néha, hogy a cicakakit szagolom meg nézem a kis mazsolát mikor ki kell szedni, egy kutya meg 1000x büdösebbet és többet szarik, attól tuti behalnék. Sétánál is újságra megy az ürítés, mert mondjuk egy NJ meg egy dobi után elég környezetszennyező mennyiségű zacsi fogyna...
Úgyhogy kérdező, vegyél kutyát plüssből vagy interaktív játékot...
nem irtam hogy igy veszek kutyat, kerdes volt, lehetseges e
a plusskutyat mar haromszor vagy negyszer elsutottetek, uncsi. :) igazabol azt se irtam hogy lakasba vagy hazba lakok :) kerteshaznal is ugyanugy kerdes hogy setaltatni attol meg elvigyem e, vagy eleg az a terulet neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!