Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kiskutyat tartani setaltatas...

Kiskutyat tartani setaltatas nelkul?

Figyelt kérdés
szeretnek egy olebet, anelkul hogy ki kelljen vinnem setalni. lehetseges ez?

2014. márc. 24. 18:42
1 2 3 4
 21/39 Szilvi & Argos ***** válasza:
82%
Könyörgöm, NE SZEREZZ KUTYÁT!!!!!!!!
2014. márc. 24. 20:29
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

1.Ha te lennél olyan igénytelen,hogy hagynád beszarni,behugyozni a kutyádat,hát gratulálok.

2.a kutyának kell a mozgás,séta,más kutyákkal való találkozás.

3.ha nem kapja meg a sétát akkor feszült és agresszív lesz,rombolni is fog.

Ha kertben lenne akkor meg lenne egy nagyon szomorú kutyátok,nem élet egy kutyának,hogy egy kennelben van egész életében és a nagy kert is csak egy kennel.Egy darabig érdekes,de aztán felfedez mindent és unalmas lesz neki,unatkozni fog.

Ha nem vagy képes levinni napi 3x-4x vagy ha kertesben laksz naponta -2 naponta 2 órára elvinni sétálni akkor ne legyen kutyád!!!

2014. márc. 24. 20:35
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Egy kutya rengeteg törődést igényel, legyen az egy csivava vagy egy bernáthegyi. Kérlek, ne vegyél kutyát mert nem szobadísz!!! Akkor inkább egy plüssállatot ajánlanék.
2014. márc. 24. 21:12
 24/39 anonim ***** válasza:
0%
Kertes házban millióan tartanak kutyát séta nélkül ! Ha elég nagy a kert kiugrálja magát, labdázni kell vele. Nagyon kevés ember viszi ki a kerti kutyát sétálni. Persze az a nagyon kevés mind itt tanyázik és bőszen pontozgat lefele és félóránként beírja, hogy plüsskutya plüsskutya ...Bár ölebet kérdeztél és az azért nem jó télire ha kint van szabadban a fagyban.
2014. márc. 24. 21:19
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

24-es neked van kutyád? Mert nem úgy tűnik a szakértő válaszaid alapján... Az nem kutyatartó aki láncon beteszi a kertbe a kutyát és nézi míg szegény bele nem pusztul az unalomba... sajnos a magyar ember tényszerűen kulturálatlan a társállattartáshoz, ugyanis nem eléggé fejlett a mentalitás, ettől függetlenül a fejlettebb lakosság karitatív feladata az, hogy felvilágosítson.

Ha kutyát veszel, mindegy mekkora kerted van, egy héten egyszer legalább lehetsz olyan kegyes, hogy elviszed egy délutánra hogy kiélje magát. Ő is egy élőlény, akinek szüksége van ingerekre, szellemi és fizikai fejlődésre a kiegyensúlyozott élethez. Az egy dolog, hogy láncon meg moslékon is elél, meg az is jó neki, ha kirakod az udvarra dísznek ha nincs jobb, mert azt szokja meg, de sosem lesz minőségi élete tőle, pedig a gazdi felelőssége megteremteni neki a megfelelő feltételeket.

2014. márc. 24. 21:29
 26/39 anonim ***** válasza:
0%

Persze hogy van ,nem is egy ,régen is mindig volt. Értek a kutyákhoz ,kezesek voltak mindig ,igaz ölebem még nem volt ,de mint írtam ismerek olyanokat, ahol bent laknak és alomra is mennek.

Van akinek a kutya az első helyen van minden előtt ,nekem nem. Állat. Egy állat ami szolgálja az embert, cserébe különösebb erőfeszítése nélkül kap minden napos etetést és védelmet ,törődést. Túlzásokba én nem esek e téren.

2014. márc. 24. 21:51
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nálam sincs minden előtt, ugyan úgy van tőle társasági életem, de ha már felelősséget vállaltam értük, akkor biztosítom számukra a tőlem telhető legjobb életminőséget. Ez mindennek az alapja. Nálam minden állat a neki leginkább megfelelő körülmények közt él, azt kapja, amit megérdemel és amire szüksége van. Ha nem tudnám nekik ezt biztosítani, nem tartanék állatot. Pl. ezért nincs mondjuk óriási mozgásigényű kutyám meg ivaros házimacskám...
2014. márc. 24. 21:58
 28/39 anonim ***** válasza:
33%

Kérdező:

A kutyát le kell mozgatni.Ki kell fárasztani.Ha kertes házban,te le tudod mozgatni,játzsol vele annyit amennyi neki szükséges,akkor elég heti 1-2 séta hogy ismerkedhessen.

De mozgás nélkül (sok esetben) a kutya az éjszakát alvás helyett heves ugatással tölti.Ez pedig a mai világban az életébe is kerülhet sajnos...(most arra a sok gyökérre gondolok akik mérgezik a kutyákat).

Meg eleve,kell a mozgás.Ez is egy szükséglet mint pl az evés ;)

2014. márc. 24. 22:05
 29/39 anonim ***** válasza:
0%

Előző vagyok:

Nekem egy újfundlandi kutyusom van,egy három részre osztott kertünk van.Mindig leengedem ide-oda hogy szaglásszon,aztán kifárasztom,játszok vele,hisz a gazdája vagyok,kötelességem és amúgy is szeretem a kis bolondot:)).Heti 1 kiadós sétával tökéletesen jól elvagyunk mondjuk egy dombra,vagy csak egy hosszú utcai sétára;)

2014. márc. 24. 22:09
 30/39 anonim ***** válasza:
0%
Fejembe vettem ,hogy elérem az 1% -ot válasz hasznosságban szóval sokat fogok még írni a kutya kategóriába. Készítsétek a piros kezeket.
2014. márc. 24. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!