Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyával a biciklizést hogyan...

Kutyával a biciklizést hogyan kell elkezdeni?

Figyelt kérdés
1 éves kis vakarcsom van, úgyhogy most már bele szeretnék kezdeni. Hogyan kezdjem el a biciklizést vele? Eddig szokattam hozzá már, de egyszerűen csak üljek fel és menjünk vagy van vmi szabály h hogyan csináljuk?

2014. márc. 23. 16:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem inkább ne vezess kutyát bicikli mellett, mert nem csak veszélyes,hanem tilos is! Egyébként lehet hogy szerencséd van egy darabig és nem büntetnek meg, de az sajnos mindig benne van a pakliban, hogy a kutya meglát valamit és elránt vagy a bringád alá szalad, bármennyire is jólnevelt és bicajhoz szoktatott.
2014. máj. 25. 23:33
 12/12 anonim ***** válasza:
53%

de az sajnos mindig benne van a pakliban, hogy a kutya meglát valamit és elránt vagy a bringád alá szalad, bármennyire is jólnevelt és bicajhoz szoktatott.

Köszönjük az okosságot, kedves impala. Ezt légyszi mondd meg a két kutyámnak is, akikkel napi szinten bringázom több, mint 2 éve, de egyetlenegyszer estem velük, azt is saját hibámból, mert egy oszlopot nem vettem észre, és nem tudták mellettem kikerülni a kutyák. Azért remélem, az utcára sem mész ki kobak nélkül, mert bármikor a fejedre eshet egy cserép... Az én kutyáim addig élvezik a futást, meg azt, hogy a felgyűlt energiáktól nincsenek tele frusztrációval.

2014. máj. 26. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!