120 négyzetméteres lakásba, egy cica és kisebb gyerek mellé szeretnénk egy nagytestű közepes-nagy mozgásigényű kutyust. Milyen fajtát ajánlanátok?
miután legyerekeztél, az unokám nevetett rajta egyet :)
fogalmad sincs róla ,hogy miről is beszélnél :)
én pedig ebben élek !!!
3 gyerek után, 1 unoka mellett, 4 szoba 110 m2 . egy 40 kg-os nagy szőrös kutyával. és a párom szerint még a függönykarnison is kutyaszőr van :) takarítás után !
egyszóval,kicsi tudatlan ember,neked még fogalmad sincs a arról a világról amibe belépni készülsz:):)!!!!!!!!!!
olyan ,hogy egy lakásban élni egy ekkora kutyával ,és nem fogsz vele foglalkozni:) NA OLYAN NINCS! csak te ezt még nem tudod:) de majd megtudod !
én azon akadtam ki hogy nagy mozgásigényűt szeretnétek, de lakásban akartok tartani egy nagy kutyát!!!
ezt mégis hogy? ha nagy a mozgásigénye akkor reggeltől estig egy udvar kell neki minimum. 120nm szerintem elég lehet egy nagy testűhöz, de ha csak leviszed napi 2x sétálni az egyenlő egy írtó kis mozgásigényű kutyával = labrador pl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!