Kutyák hogy szoktátok eltemetni?
Én a mészről még nem hallottam. Ismerősöm lepedőbe tekerte be a kutyáját (német juhászkutya) és úgy temette el, azt nem tudom milyen mélyre :/
Én valószínűleg hamvasztatni fogom őket és elszórom majd a hamvakat.
Nemrég altatták el a párom kutyusát. Őt az állatkórházban hagytuk, nem akartuk, hogy a föld alatt férgek egyék. Így elhamvasztották.
Ha ez nálad nem opció, akkor szerintem ne tedd zsákba, szerintem nem bomlik olyan könnyen és a zsákban nagyon sokáig fog oszlani.
Ha nem olyan helyre temeted a kertben, ahol termelsz, akkor nem szükséges leönteni semmivel szerintem.
Mi a vadászgörényünket bebugyoláltuk a kis takarójába amiben aludni szokott. Így el tud bomlani a test is meg a ruha. Én dobozba meg ilyen nehezen bomló dolgokba nem tenném bele, mert csak rohad benne (bocsi, de nem tudtam szebben leírni) a test.
Mondjuk egy görény még egy foxinál is kisebb, és így átgondolva én a kutyát inkább elhamvasztanám.
Szia! Részvétem :( Az én kutyusomat szeptemberben altatták el nálunk és elvitte az állatorvos a tetemét magával (plusz költségért cserébe persze). Nem tudtuk elviselni a gondolatát hogy nálunk legyen eltemetve szegényke :(
Szóval a mi esetünk így történt.
én az orgonák közelébe ásnék egy mélyebb gödröt és odatemetném el, nem belecsavarva max alárakva:
a bogarak könnyebben találják meg, könnyebben lebontják és értékes tápanyag lesz belőle az orgonáknak, így visszakerül a természet körforgásába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!