Melyiket választanátok a 3 kennel közül?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik, hogy Zahirával terápiáznak, és Ő maga is, szeretem ezt a típust. (+ jó vérvonal)
Szerintem egyértelmű. Nagy múltú, a kutyák szűrtek, gyönyörűek.
Örülök, hogy a tenyésztő maga említette egy kiállításon való találkozáskor a régi betegséget, nem utólag mondta. Emellett gyönyörűek a kutyáik.
Erre a háromra szűkült a listát. Ti honnan vennétek kutyát?
2014. márc. 19. 15:52
2/4 anonim válasza:
Milyen célra? Amúgy mindhárom nagyon jó :) Ha terápiázni szeretnél akkor Amulet of gold, ha gold-sable vagy tri kutyát keresel kiállításra akkor Nyitramenti, ha merlét akkor Rineweld. Tényleg mindhárom jó, itt már csak az szűkít hogy milyen célra és milyen színűt szeretnél.
3/4 A kérdező kommentje:
2. : tudom, hogy mindhárom szuper, azért szűkítettem rájuk. Színre mindegy, atombiztos idegrenszerű kölyköt szeretnék, akivel néha mennék kiállításra, de nem szeretnék minden hétvégét ott tölteni - de járnánk.
2014. márc. 19. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!