Melyek a legjobb aktív labrador kennelek? Fel tudnátok sorolni az általatok ismerteket, ahol 100%, hogy várhatóak 2014 késő tavaszára vagy kora nyárra kölykök? Labrador gazdik! A ti kutyátok milyen kennelből származik?
Természetesen egy csomót találtam már a neten, de ezek közül a legtöbb, már nem aktív vagy 4-5 éve semilyen hírt nem adott magáról, van ahol a megadott honlap is eltűnt... 2014. május végére-július elejére várható kölyök érdekelnek! (Lehetőleg Budapest környékén, de az sem akkora baj ha az ország másik felében van!) Egy párat azért találtam, amelyek szóba jöhetnek, ezeket felsorolom:
Úgy vettem észre ez a 7 tenyésztő esélyes arra, hogy idén is legyenek kölykeik. A fentiekről valakinek valamilyen tapasztalata esetleg? Mivel semmi "gyakorlatom" nincs kutyavásárlásban még, ezért minden vélemény érdekel, legyen akár negatív akár pozitív!
Előre is köszönöm annak aki segít! :)
Létezik telefon a világon, vagy email. Gondolom meg van adva a honlapon valami elérhetőség, hát keresd meg amelyik szimpi és kérdezd meg.
Amúgy ne a honlap frissességét nézd, mert 90%-ban nem maga a tenyésztő csinálja az oldalt, hanem felbérelt webfejlesztő.
Természetesen telefonon/e-mailben fogok majd érdeklődni, ha eljön az ideje, de úgy gondolom amelyiknél még annyi sincs kiírva, hogy "2014-re újabb almot tervezünk" vagy valami hasonló ott inkább nem is próbálkozom attól függetlenül, hogy a tenyésztő csinálja-e a honlapot vagy sem. :/
Egyelőre még amúgy is csak tervezgetek... :D Még nem döntöttem el, hogy melyik is a legszimpatikusabb csak azt hogy ezek jöhetnek szóba (vagy ha találok még hasonlóakat).
Ezért kérdeztem hogy valaki esetleg ajánlja-e ezek közül valamelyiket vagy esetleg teljesen mást? :)
17:23-as köszönöm a tanácsot, akkor minnél előbb elkezdem az érdeklődést, egyébként én is ettől tartok, hogy nem marad, azért még időben vagyok remélhetőleg! :)
17:42-es értem amit írsz, de az én szememben minden válasznak hitele van, nem érdekel ki írta éppen. Úgy gondolom aki ide ír az tapasztaltabb, mint én ilyen témában (legalábbis "ezt várom el"). Aki tud valamit valamelyikről az remélhetőleg őszintén leírja a véleményét és ennyi. :D Mindenki véleményére és más lehetőségre egyformán kíváncsi vagyok, főleg a labrador gazdákéra. :) Ahogy látom sok ilyesmi kérdés van itt, úgyhogy szerintem nem kérdeztem bonyolultat. És gondolom az összes tenyésztő azért nem ajánlgatja itt magát. :D
Szia! Én a Lab' Major kennelben foglaltam le egy Csokoládé kislányt! Május 10-11 re várják az almot, reményeim szerint az Én kiskutyám is köztük lesz :)
Viszont a Treasure Of Pelso kennelben is érdeklődtem mert szeretnék egy "Arany" kislányt is , náluk most fog tüzelni a szukájuk :)
Nekem mindkét tenyésztő elmondása 'perfekt' le a kalappal , én kiállítási célra szeretném venni őket :) És persze családtagnak!
Tényleg nagyon szépek, nekem is tőlük van kutyám 2015.július 25-ei alomból egy sárga kan:))
Gyönyörű kutya lett belőle, nagyon játékos, barátságos, eleven, élettel teli és egyszerűen imádni valóóó:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!