2/7 anonim válasza:
Szerintem is, szép kutyáik vannak.
3/7 anonim válasza:
szerintem ha ez tenyésztő lenne akkor nem blogon hirdetné a ,,kennelét "
4/7 anonim válasza:
3. válaszoló: én sík hülye vagyok a honlapokhoz, így anno nekem is ilyesmi oldalam volt, bár szebb kivitelben. :)
5/7 Akiteki válasza:
" Őt követte Penny , aki nagyon sok boldog pillanatot okozott nekünk , de sok töprengés után meghoztam egy nehéz döntést , és vissza adtam a tenyésztőjének . "
???
6/7 anonim válasza:
Ez csak jó pont, mert a tenyésztő is tenyésztőtől veszi a kutyáit az elején, nem?
7/7 anonim válasza:
Talán Penny kicsit kevés volt, és visszaadta a tenyésztőnek. nincs ezzel semmi probléma. vannak akik csak határozott céllal tartanak meg kutyát. Minden jó tenyésztő szelektál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!