Ez így tényleg hatásos?
Ha a kutya nem eszi meg a tápot el kell venni előle?
Ez nálatok bevált? Mert nem merem megpróbálni. De tényleg nem lesz baja,ha egy napig nem kap ételt? És ebből tanulnak? Egy száraz tápot nem evett edig meg,de kipróbálom ezt ha hatásos.
Köszi a válaszokat. :-)
"Egy száraz tápot nem evett edig meg,de kipróbálom ezt ha hatásos. "
Hatásos, csak genyaság. Te mindent megzel, amit eléd raknak? Ha anyukád úgy döntene, hogy akkor mostantól addig tesz eléd újra meg újra spenótot (vagy amit utálsz) amíg meg nem eszed, holott azon az egy dolgon kívül minden mást szívesen fogyasztasz, akkor örülnél? Nem azt mondom, hogy a Hiltonból hozass ebédet a kutyának, de ha szerencsétlen jószág pont attól az egy táptól undorodik, akkor miért kínzod a kiéheztetéssel?
". A kutya nem azért eszik mert finom, hanem azért hogy ne haljon éhen."
A TE kutyád. Az enyém nincs elkényeztetve, de igenis figyelembe veszem, hogy mit szeret és mit nem. Te nyugodtan kínozd egyoldalú táplálással a tiédet, de ne képzeld, hogy csak az a helyes mód.
Oda jutottam,hogy a kutyám csak kézből(!!!)volt hajlandó enni,és nem is akármit.
Úgy kellett belekönyörögni,annyira elrontottam.5 napig nem volt hajlandó enni a tápot edényből,elvettem,nem kapott mást.5.napon enni kezdett és azóta sem válogat.Semmi baja nem lett,még csak le sem fogyott észrevehetően.
Azért a kutyáknak van ízérzékelésük, és ízlésük is. Nekem az egyik kutyám szereti pl a zöldségeket, de a másik nem, viszont ő szeret mindenféle húst.
Ettől függetlenül bármelyik kutya szépen elvan ugyanazzal a táppal egész életében, nem unja meg, nem lesz rosszul attól, hogy már megint ezt eszi... ezt egy ember mondjuk nem bírná, de a kutya igen. Tartásilag könnyebb. Viszont attól, mert egy kutya változatosan van etetve, még nem lesz "elcs.szve", attól viszont igen, ha gazdi ott könyörög neki a tál fölött, hogy egyen.
Én is szoktam koplaltatni a kutyát, ha kell. Az egyik kutyámnál mondjuk nem válik be, mert mittudom én, 5 nap után megeszi, amit elé rakok, aztán megint 5 napig nem eszik, és ezt tudná csinálni a végtelenségig, részemről pedig a dolog nem ér meg ennyit, mivel egyébként sincs egy deka túlsúly se rajta.
Próbáld ki nyugodtan. De ha egyszer nekikezdtél, akkor végig kéne vinni, ergo csináld, míg meg nem eszi, különben ő győzött. xD
ma 15:21
A kutya nem ember. Az állatoknak az étkezés az életben maradással egyenlő. Ha válogatósak lesznek, az csakis a gazda hibája.
Egy kisgyereknek sem ad a szülő csak túró rudit, mert azt szereti és mást nem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!