Miért mondják, hogy a lenyomás (alpha roll) nem hatásos?
Ezek szerint te sem csinálod jól, ha 2-3 alkalom kellett ahhoz, hogy rájöjjön a kutya, mit akarsz elérni.
De egyébként meg tényleg nem minden kutyánál válik be.
Első: egy dologért egy kutyát max. 2-szer szabad büntetni. Nálam egy dologért kellett kétszer, egy másikért egyszer, szóval köszönöm, tökéletesen működött.
Egyébként én i úgy csináltam, ahogy írod, második: kicsit rásegítettem a pórázzal.
1-es vagyok.
Ha te úgyis tökéletesen biztos vagy benne, hogy mindenki rosszul csinálja, akinek nem működött, akkor miért írtad ki ezt a kérdést?
Azt is írják, hogy a falkavezérség hülyeség, meg hogy a kutyának egyszer szülnie kell. Meg azt, hogy a megváltást Xenu hozza el neked a világűrből néhány éves fizetésedért cserébe. az emberek sok hülyeséget összehordanak, ez a szólásszabadság nagy hátulütője.
Én amúgy azt szoktam mondani, hogy ne csinálja senki otthon saját szakállára, mert a legtöbben nem értik, hogy miért és pontosan hogyan lehet ezt hatékonyan alkalmazni. Ha elcseszed, többet árt, mint használ.
Így csinálták régebben meg csinálják is néhol a fektetést.
Ezt sohasem büntetésként csináltuk, hanem a fektetés tanításakor. Nem értem, hogy most miért büntetésként alkalmazzák.Miért kell így büntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!