SOS Befogadtam 2 útszélre kirakott kutyát sajnos tele vannak bolhával! Valakinek gyors hatásos bolha irtás ötlete van?
Neostomosannal!!
Ez ampulla ? Fürdető?
Frontline
Ez ugye a cseppegtető de ez a bolhát megöli ami van benne ?
Mert most már mind a 4 kutyát kénytelen vagyok bolha irtózni.
Neostomosan jó lesz: egy ampullát egy liter vízben kell feloldani és azzal lefürdetni őket, vigyázni, hogy a szemükbe, szájukba ne menjen! Illetve ha seb van rajtuk, akkor azt inkább ne használd, csak ha már begyógyult a seb!
Frontline nekünk nem sokat ért. Esetleg advantix, de nézz utána, mert nem biztos, hogy 4 hónapos kölykökön bármelyiket lehet használni!
5-ös vagyok.
Ja igen. A fürdetőből vegyél többet és fújd le a fekhelyeket, szőnyeget, stb,. illetve az összes kutyát kezeld! Pár hét múlva érdemes megismételni a kezelést!
Nem csak fürdetni lehet,ha van permetezős tubusod,akkor abba bekevered és bepermetezed a kutyákat,valamint az egész lakást is,mert a bolha a petéit a lakásban rakja szét és visszafertőzi a kutyákat.
Neostomosan után érdemes nyakörvet vagy csepegtetős készítményt használni.Pl. Advantix(csepegtető) Kiltix,Foresto (nyakörvek)
A frontline-nak van fújós verziója is, az nem mérgező mint a másik szer amit írtak (neo...), akár kölyökkutyákra is tehető és 10 percen belül kiöli a bolhákat belőllük ez tapasztalat.
Amúgy ha mind a 4 kutyára teszel fronline-t vagy advocate-t (ezzel a féregtelenítést is rögtön megoldod) 1 napon belül bolhátlan az egész banda és ha beléjük is megy 1-1 azonal ahogy vért szívna elpusztul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!