Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet hogy a kullancs miatt...

Lehet hogy a kullancs miatt meghalhat?

Figyelt kérdés
Tegnap kivettük belőle azóta elvittük a kiskutyámat az állatorvoshoz vért vettek tőle kapott gyógyszert, injekciót mindent ami ilyenkor kell haza jöttünk de azóta nem eszik és nem iszik semmit annyira félek, hogy mi lesz vele annyira szomorú és bágyadt Szerintetek mit kellene még csinálni? Meg fog halni? :'(
2014. márc. 13. 14:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Már jobban van iszik, járkál figyel szerintem meggyógyul hálaistennek :) köszönöm a válaszokat
2014. márc. 13. 16:39
 12/15 anonim ***** válasza:
A mi kutyusunknak is babéziája volt de egy szuri egy gyógyszert felírtak semmi több és pár nap után jobban lett de persze az első pár napban még a kullancs és a gyógyszerek hatása alatt van
2014. márc. 13. 18:25
 13/15 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy jól van már a kutyusod ! Én most jöttem az enyémmel az állatkórházból, kapott három injekciót és most alszik ... Én igazából már nem tudom mivel védekezzek a kullancsok ellen, nyakörv csepp mellett is bele megy, pedig végigpróbáltam mindet és sétálni sem viszem, csak az udvaron van ! Eddig soha nem lett beteg, de most belázasodott két napra rá, ahogy megtaláltam a kullancsot, hát bízom a legjobbakban !

Valaki esetleg próbálta már a fokhagymát ? Azt a tippet kaptam ma, hogy adjak neki apró kockára vágott foghagymát, mert akkor nem megy bele kullancs ... vagy ez is csak egy népi hiedelem ?

2014. márc. 24. 09:43
 14/15 A kérdező kommentje:
Tudom sokat aludt az enyém is... nekünk is csak az udvaron szokott szaladgálni de sajnos nyitva maradt a kapunk és kiment... szeritünk ott ment belé :S Nagyon rossz érzés volt nekem szinte annyira szeretem mintha a gyermekem lenne!
2014. márc. 24. 18:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Jobban van már az én kutyám is, iszik már nem alszik annyit, gyenge még, de javulgat !

Engem akkor is felháborít, hogy azért van az öv és csepp, hogy megvédje őket a megfertőzéstől, attól beléjük megy persze a kullancs, de nem fertőződnek meg ... elvileg... akkor nem értem, most én vettem valami elfuserált övet ?! Ami eddig bevált márka volt nálunk, mert nem lett beteg a kutya ha bele is ment a kullancs és ami felháborít és tanácstalanná tesz, hogy egy hónapja vettem és adtam rá az övet, védenie már kellett és mégis semmi , most vegyek másik övet és ezt dobjam ki mert fabatkát sem ér ?

2014. márc. 25. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!