Lehet hogy a kullancs miatt meghalhat?
Örülök, hogy jól van már a kutyusod ! Én most jöttem az enyémmel az állatkórházból, kapott három injekciót és most alszik ... Én igazából már nem tudom mivel védekezzek a kullancsok ellen, nyakörv csepp mellett is bele megy, pedig végigpróbáltam mindet és sétálni sem viszem, csak az udvaron van ! Eddig soha nem lett beteg, de most belázasodott két napra rá, ahogy megtaláltam a kullancsot, hát bízom a legjobbakban !
Valaki esetleg próbálta már a fokhagymát ? Azt a tippet kaptam ma, hogy adjak neki apró kockára vágott foghagymát, mert akkor nem megy bele kullancs ... vagy ez is csak egy népi hiedelem ?
Jobban van már az én kutyám is, iszik már nem alszik annyit, gyenge még, de javulgat !
Engem akkor is felháborít, hogy azért van az öv és csepp, hogy megvédje őket a megfertőzéstől, attól beléjük megy persze a kullancs, de nem fertőződnek meg ... elvileg... akkor nem értem, most én vettem valami elfuserált övet ?! Ami eddig bevált márka volt nálunk, mert nem lett beteg a kutya ha bele is ment a kullancs és ami felháborít és tanácstalanná tesz, hogy egy hónapja vettem és adtam rá az övet, védenie már kellett és mégis semmi , most vegyek másik övet és ezt dobjam ki mert fabatkát sem ér ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!