Az ultrahangos kullancsriasztóról van valakinek tapasztalata?
Szerintem nem sokat ér.
Én eddig csak olyat használtam ami emberre való riasztó,eddig bevált.
De most szeretnék komolyabbat alkalmazni,nyakörv+csepp.
Bocsi az szúnyog ellen van.
Forestot amúgy nagyon ajánlják és az még ráadásul vízálló is.Mindjárt körbe nézek a neten milyen praktikákat lehet bevetni.
Természetesnek mindenhol ezt írják:
"Gyűjtsünk össze pár citrus gyümölcsöt, úgy mint pár citromot, narancsot, grapefruitot. Csavarjuk ki levüket egy vízzel teli lábasba, tegyük bele a gyümölcsök héját és belét is és forraljuk fel a keveréket. Hagyjuk pár órát kihűlni és összeérni. Kedvenc háziállatunk fürdővizébe 250 ml elég lesz ebből a citrus oldatból ahhoz, hogy azonnal megölje a bolhákat. A megmaradó oldatot le lehet fagyasztani későbbi használat céljára.
A citromlé bolha és kullancsriasztóként való használata:
Adjon egy rész vízhez egy rész frissen facsart citromlevet és öntse bele a spré flakonba. Ezt rögvest lehet alkalmazni a kutya bundájára. Ne felejtse el befújni az állat által használt fekvőhelyet is, mert ott is megbújhatnak a bolhák és kullancsok."
Hát igen a gyakori fürdés nem jó.
Ajánlom,hogy csinálj ilyen cuccot otthon,plusz add rá a Foresto nyakörvet és minden oké lesz :)
Nincs mit!
Hello. Nekünk Goldink van. Eddig Foresto+csepp volt rajta, többé kevésbé bevált. Aztán apum vett neki ilyen elektromos akármit de szerintem semmit nem ér, ugyan úgy felszedi vele a kullancsot mint a Foresto+csepp párossal.
Foresto-t én tudom ajánlani mert jóval kevesebb kullancsa van azóta, viszont (úgy tudom DE ez szerintem mérettől függ) hogy 3-4 havonta cserélni kell.
Remélem tudtam segíteni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!