Az ultrahangos kullancsriasztóról van valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
2014. márc. 7. 10:40
11/12 anonim válasza:
én paranoiás vagyok, vettem az enyémnek, de volt rajta mellette nyakörv, meg szezonban csepp is. nem volt benne kullancs, de ki tudja, melyik hatott? másik kutyán csak az ultrahangos cucc volt, csak egyszer volt benne kullancs, szal...
én már nem költök rá, van nyakörve, mellé használok biocseppeket. de tavaly annyira paráztam, hogy ha gázos helyre mentünk, embereknek való spray-vel fújtam le. semmi baja nem lett és eskü jobb, mint amit kutyákra adnak...
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon féltem őket! Sajnos most vesztettem el a legidősebbet febr 24.-én, más okból. Ezekre nagyon igyekszem vigyázni!
2014. márc. 7. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!